TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

I går fattade fullmäktige beslut om förvärv av Umeå arena. Det fanns de som inte tyckte att det var ett riktigt beslut och det får man acceptera. Däremot fanns det med insinuationer, påståenden som är rena lögner och varit det inte inom politiken skulle en del beskyllningar falla under allmänt åtal. Ska inte upprepa dessa men beskyllningar men reflektera.


Det är ingen gräddfil när kommunen köper två ishallar för 1 krona med skulder på 60 miljoner, vilka är investeringar som gjorts sedan försäljningen av en ishall som kommunen då inte skötte bra.


Ska man använda även de argumenten när vi nu bygger nya hallar på Gamlia området för närmare 100 miljoner kronor och där behovet är främst för att tillgodose innebandyns behov så har jag sett två matcher genom åren.

De flesta kommuner har ishallar som är betydligt dyrare än Umeå Arena och det är en självklarhet att kommuner behöver både ishallar och sporthallar för innebandy och andra idrotter, liksom att kommunen behöver massor med fotbollsplaner främst med konstgräs där vi har många och vi har bedömt att vi även behöver en konstfrusen bandybana liksom en friidrottshall och en utomhusarena för den sporten.


Det finns inga gräddfiler utan idrottsanläggningar är dyra men behövlig för att kunna få aktiviteter främst för barn och ungdomar och ska det finnas bredd och intresse behövs också lag för vuxenidrott.

 

Oroligheter bland unga i många områden
Ungdomsoroligheter på en del platser med mordbränder och våld mot utryckningspersonal. Det är en skrämmande utveckling . Integrationsministern ser inte dessa oroligheter som ett integrationsproblem utan tycker det är ungdomsgäng som hittat ett bra sätt att skaffa sig uppmärksamhet och bråkstakarna är inte representiva för statsdelarna.


Vad orsakerna är spelar ingen roll, men ungdomarna har också problem med att integreras i samhället. Den politik som förs med massarbetslöshet för ungdomarna är självklart en stor del av problemet och det är regeringens ansvar att ha en politik för detta och inte enbart ett problem som går att lösa lokalt av polis och andra myndigheter som Sabuni säger2009-09-01, 07:49  Permalink
Andra bloggar om:  


Inför en lagstiftad minimilön som är låg - då skulle fler vilja anställa dessa.
Inför en lagstiftad minimilön som är låg - då skulle fler vilja anställa dessa..tror du dom skulle jobba för en låg lön?

Vad orsakerna är spelar ingen roll..Jo orsaken spelar roll..Orsaken är att vi har tagit emot för många människor som vi inte har arbete eller bostäder till.Att sen trycka in dom i ghetto gör att det vi ser är orsaken av en invandringspolitik som inte titta på människorna utan bara på hur måna kan vi ta emot.
När blev ordet "ungdom" synonym till "invandrare"?
Ungdomar har normalt föräldrar.
Ställ krav på dom att de tar sina
ungdomar i örat.
Belöna inte ungdomarna genom
satsningar på just dom.
Satsa på dom som sköter sig.
Straffa dom som inte gör det.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM