TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Sista måndagen i månaden och då är det nästan alltid kommunfullmäktige förutom i Juli. I dag är det 6 motioner som ska behandlas och det finns stor risk att det kommer att dra ut på tiden. Dessutom ska ishallsförvärvet upp till beslut och jag blir lite förvånad över att det finns folk som påstår att man är jäv för att man brukar se på ishockey. I så fall är alla jäv någon gång, men det är traditionell smutskastning. Mer förvånad blir man att den typen av insändare får plats i tidningen, själv brukar det vara svårt att komma in även om man har saker som är av betydligt större vikt i kommunen.

Kommunfullmäktige går bra att följa både på webben och i Radio Umeå 102,3

 

I helgen var det val i japan och där kastade man ut högerregeringen som suttit i drygt 50 år med dunder och brak. Ska man tolka de kommentarer som vi fått läsa från Japan så är det längtan efter en modernare politik där välfärden finns med och fans med som ett löfte från segrarna, och att man skulle ta krafttag mot byråkratin som var så nära sammansvetsade med storföretagen. Det ska bli intressant att följa för det ekonomiska undret Japan är inte ett under längre även om deras ekonomi är omfattande2009-08-31, 07:39  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM