TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Män kör mycket sämre än kvinnor är en av dagens nyheter. Det bygger på en statistik för flera år och handlar om hur många män respektive kvinnor som är inblandade i trafikbrott. Statistiken var från Brå och Motormännen.

Män svarar på 80 % av alla trafikbrott som sker och det är framförallt yngre män mellan 18-25 som bidrar till detta. Det handlar om rattfylla, och där svarar männen för 90 %, man kör mera utan körkort, för fort man kör över spärrlinjer jag självklart ligger männen sämre till på alla områden.
Det innebär att kvinnorna är bättre på att hålla hastighetsbegränsningar och även bilbälten.

 

Det här är ingen glädjande statistik för oss män, visserligen kör män mycket mera bil men det uppväger inte den överrepresentation som finns.

Det är nog skärpning och efterlevnad av lagar som måste komma till.

I helgen presenterades en ny undersökning av väljarsympatierna och det hemska med den är att skulle detta varit valresultatet så hade Sverigedemokraterna varit vågmästare. Vi får för allt i världen ändå hoppas att väljarna tänker sig för innan man röstar på ett främlingsfientligt parti och jag förutsätter också att inte vill sitta i regering och luta sig mot det partiet för att bilda regering2009-08-24, 08:19  Permalink
Andra bloggar om:  


förutsätter också att inte vill sitta i regering och luta sig mot det partiet för att bilda regering

mycket prat innan valet .men efter valet så handlar det om makt och då vet vi att politiker gör allt för att få sitta vid makten och behålla dom höga ersättningarna.Ska bli mycket skojj att höra politikerna öndra sig efter valet .
Inlägget om män som kör bil... blir ju HELT ointressant om man nonchar: Visserligen kör män mer bil... men uppväger inte den överrepresentation som finns.. detta skulle jag i alla fall vilja ha utvecklat.... blir ju lite som i andra vitiga frågor som "dyker" upp tex diselutsläpp kontra metanol/bensin man tar inte upp HELA kedjan ( då menar jag ända från råoljepumpen genom raffenaderiet till den förbrukade bil/lastbilen) eller utskrotning av icke miljöbilar.... Om man skrotar den redan fungerade bilen o byter ut den hur ser koloxidutsläppen ut genom att först skrota den "gamla" som likväl bara i den prossesen släpper ut koldioxid kontra den nya miljöbilens tillverkning som i sig släpper ut koldioxid slaget mot MELLAN SKILLNDEN mot vad den gamla hade presterat till sin kvarvarande "livslängd" och den nya beträffande både förbrukning och givetvis sin "livslängd" lite tankar av mig!( tykcer därimot inte SDK "äger" frågan MVH Peter
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM