TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Nu är det dags att börja arbeta för fullt. Visserligen hade vi lite möten förra veckan men från och med idag är det fullfart och sammanträdena börjar. Sista veckan var strålande med vackert väder men snart börjar det väl bli lite mera höstlikt.

Så här första veckan blir det lite stressigt med mycket resor när vi redan i morgon eftermiddag åker till Göteborg och diskuterar med Göteborgs hamn som har ett intresse av vår nya godsbangård och vi ska även vidare till Malmö och därifrån åker jag på torsdag till Helsingör där vi har en vänortskonferens som återkommer vart annat år och vi som möts är Umeå, Helsingör, Vasa och Harstad som är de nordiska städerna som är med oss

De bästa ska få tävla


Angelica Bengtsson är Sveriges bäste stavhoppare trots att hon bara är 16 år. Hon fick inte tävla under SM i Malmö för sin klubb IFK Växsjö då de tyckte hon var för ung. Det måste väl anses som åldersdiskriminering och det ska inte idrotten hålla på med.

Hon fick inte chansen att hämta hem ett givet guld och inte chansen att kvala in till VM. Tränare är också hennes pappa så att hon skulle lämnas vid för våg är uteslutet. Visst ska man vara rädd för att stressa på våra ungdomar men hon är ju redan bäst och bäst i världen i sin åldersgrupp.


Genom att inte få delta och mäta sina krafter med de bästa riskerar hon att tappa både intresse och att härdas i konkurens med de som är lika bra.
Vi som gillar idrott har nyss följt simnings VM från Rom där Sveriges enda guld togs av Sarah Sjöström som är några månader yngre än Angelica. Det har varit nyttigt för henne att få kvala in till VM och fara och lära sig hur det går till på ett VM så hon har haft den kunskapen då hon förhoppningsvis längre fram kommer att få tävla.


Vore jag pappa till Angelica så skulle jag föreslå henne att så fort det är möjligt byta klubb för enligt Växsjös åldersgränser som är 18 år får hon inte tävla i SM nästa år heller.2009-08-10, 08:18  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM