TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Tidigare i veckan sa Hans Blix att Carl Bildt var en hök. Idag säger text TV i 4an att 3 av 4 på UD saknar arbetslust enligt en intern enkät. Man säger också att de anställda som man talat med vittnar om att man inte får träffa honom utan i stället läser hans blogg för att få reda på vad Sverige tycker och i vilken riktning man ska arbeta. Sitter nu samtidigt detta skrivs och lyssnar på de invändningar Jan Eliasson har mot utrikespolitiken och jag tror nog att Jans syn på utrikespolitiken är den som ligger närmast vad svenska folket tycker.

Svensk kommunrating
Jag gick ut och kritiserade han sätt att påstå att kommunen har stora skulder. Hans Jensvik sa att han trodde att skuldökningen beror på att kommunen byggt bostäder och att låneskulden därför ökat. Han sa till VK att han trodde jag var felinformerad men se det är jag inte utan det är han. Sellström KD tyckte däremot inte man ska kristisera de som far med osanning
Kommunen bygger inga bostäder utan det gör Bostaden.

 

Bostaden har inte bidragit till att deras skulder har ökat. Bostaden byggde 244 lägenheter 08 till en investeringsvolym på 127 miljoner och bostaden har ägardirektiv där inte ska öka upplåningen utan klara byggandet med egna medel.
Jag kan väl också tala om att bostaden har skulder på 3,8 miljarder, det bokförda värdet på fastigheterna är 4,7 miljarder och taxeringsvärdet är på hela 5,9 miljarder kronor. Än en gång så är det inte kommunen som har den skulden men pengarna är upplånade via vår internbank och jag är helt säker på att marknadsvärdet på Bostaden är bra mycket högre än taxeringsvärdet så det är ingen risk med det kommunala bolagets skulder.

De kommunala bolagens skuldökning härrör sig framförallt från byggandet av Dovamyrans kraftvärmekraftverk och de åtaganden som följer med resecentra och godsbangården i det bolaget, men som sagt kommunen lånar upp åt bolagen via vår internbank. Så är sanningen och jag ska kunna avslöja mer osanningar som Kommunrating säger. Kanske är han en del i högerpropagandan på samma sätt som TimbroSnälla, inga mellanslag innan utropstecken, frågetecken, punkt eller kommatecken.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM