TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Kanske håller folkpartiet och Jan Björklund på att vakna till och inse att regeringens politik gentemot Sveriges kommuner kommer att leda till ökad arbetslöshet och sämre välfärd. Pengarna kommer inte att räcka till välfärd och ökade socialbidrag samtidigt som skatteintäkterna minskar.


Jag tycker det var bra att Björklund erkänner att pengarna inte räcker till då kommunerna får ökade kostnader för socialbidrag.

 

Det är ju det som sker när fler utförsäkras och då kanske 50 000 mister sin förtidspension. Skattesänkningar gick före välfärd.


Björklund föreslog också 10000 utbildningsplatser inom universitet och kommunal vuxenutbildning. Det är bra att han kommer med förslag i linje med vad vi socialdemokrater föreslagit. Jag har fört fram dessa förslag åtskilliga gånger i artiklar och bloggar och blivit bespottade av främst Anders Sellström (kd) men även från moderat och centerhåll.


Hägglund (kd) har dock reagerat positivt på Björklunds utspel om mer pengar till kommunerna medan moderaterna däremot inte sagt ett dugg och centern tycker det är fel väg att gå. Vi får väl se vad som händer och vi hade i vår kommunala budget lagt ett förslag om vart pengarna ska gå om regeringen skulle komma med nya pengar."Då socialbidragen ökar"
Det är just det som måste förhindras. Att ge pengar till komunerna och sedan låta dessa betala ut socialbidrag det är enbart att Lata sig.

olk ska inte behöva hamna i socialbidrag. Ge dem a-kassa istället och höj ersättningen.
Att föråassa folk i en misärställnig resten av livet
är att absolut inte bry sig.

Fattar ni inte att det mantra som idag förs är sjukt.
Unga blir betraktade som kriminella när de fildelar, sjuka blir anklaade som fuskare för att de får ersättning trots att de inbetalat sin försäkring kanske hela sitt liv.
Försäkringskassans uppgift är inte att serva och ha sjuka som kund och hjälpa dessa. Nä f-kassans uppgift idag är att se till att avslå sjuersättningar för så många som möjligt.

Det enda viktiga i dagens politik är skattesänkningar för den grupp som redan har det välbeställt.
Att öka klyftorna och förtala människor som inte når topposition i Samhället.

Det finns inget förtroende längre från folket på politiker på samhällets myndigheter.
Snart råder anarki i Sverige , d.v.s precis det samhälle som Anders Borg som tonåring stod och skrävlade om kring slutet på -80.
Borg har nått sitt mål eller håller på infria sitt mål.
Renfeldt har också kommit till samma mål ,
I sin bok. Det sovande folket sid 112 skriver han:

"Vi vill inte se ett samhälle där människor svälter, men i övrigt ska inga standardkrav skattefinansieras."

Fatta alliansen är sjuk i huvudet, och ser inte folket till att häva ur dessa högertyper från riksdagen är det stor risk att även sossesidan smittas.
Vad kommer då att hända med Sverige om vi aldrig får en frisk regim i makt som strävar efter att föra en politk för hela folket och inte bara för en överklass.

Sverige är på väg till avgrunden så enkelt är det.
Nä skicka hela alliansregering in i en omloppsbana runt jorden där kan de få cirkulera resten av sina dagar. Sånt där folk ska inte sitta och regera över Sverige
Maud O som är rymdminister kan få äran att bli befälhavare.

Jag har sagt det förut och säger det igen

Hela politiken bygger på och motiveras med

"Vårt förakt för svaghet"

Det är en av sex nazistiska kärnkomponenter enligt Harald Ofstad, professor i filosofi vid Uppsala universitet för en del år sen. Till denna värdegrund som finns närvarande i vårt västerländska samhälle appellerade Hitler och tog makten.

Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM