TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Vk har haft en omröstning om vad folk tycker om övervakningskameror på torg. Nu är ju jag lite tveksam om detta med omröstningar på nätet men denna hade när jag läste den 1300 personer röstat. Man kan väl säga att runt 90 % hade en positiv attityd.


Så här sa läsarna. Det bör inte få utföras sa 9 %. Det kan vara bra mot skadegörelse sa 11 %. Det har blivit nödvändigt tyckte 24 % och hela 56 % sa att det var jättebra. Tiderna förändras och det är inte så länge sedan jag i stort sett var ensam som ville att vi skulle ha en positiv attityd till kameror även om det inte känns bra.


Det är inget önskvärt men vi har sett att till exempel på skolor så har skadegörelsen minskat och det är också därför som vi hade en positiv hållning när bostaden sökte tillstånd på torget på Ersboda.

Att folk har blivit så sabotagebenägna att man måste sätta upp kameror känns konstigt och det gäller väl för skolan och föräldrarna att lära barnen vad som är rätt och fel och likadant att de som utför klotter och annan skadegörelse att de får stå ansvar för sina handlingar. Varför ska alla andra betala dessa kostnader som orsakas på grund av skadegörelse för de ska saneras och det kostar pengar. Övervakningskameror har blivit ett nödvändigt ont2009-07-21, 10:53  Permalink
Andra bloggar om:  


Är det någon som kan finna än mer mänskligt betydande argument mot denna utveckling genom att läsa även läsa vad Björn skriver på sin blogg om detta förfarandet mot det levande mänskliga idag ?

http://www.s-info.se/page/blogg.asp?id=1749&blogg=34369

Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM