TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Det som hände i Uppsala hur kan det hända. Det finns många frågetecken sedan polisen grep en man som i många många år ha spärrat in sin hustru och sina barn. Fallet uppdagades av att kvinna blivit utsatt för misshandel och mannen häktades för kvinnofridskränkning. Då uppdagades att hon varit utsatt för våld och tortyr, liksom barnen i 20 till 25 år.


Barnen två pojkar och två flickor har inte gått i skola i Sverige och är nu mellan 16 och 22 år. Fadern har sagt att barnen gått i skola i deras hemland och enbart vistats i Sverige på sommaren, men om det stämmer är väl ingen som ännu vet.


Det som hänt är ju rena barbariet och ännu är det mycket som är outrett. De senaste dagarna har det dessutom kommit fram att åldern på mannen troligen inte stämmer och han har dessutom 3 identiteter. Han har således lyckats blir Svensk medborgare med hela familjen trots att man inte vet vem han är.

 

Svenska myndigheter har väl lite att fundera över hur man har skött ärendet
Detta talar för att man måste vara noga innan man ger medborgarskap och visst kan man fundera över orsaken om flykten från Irak som familjen kommer ifrån enligt Sveriges radio.

 

Vi får väl hoppas att frun som numera begärt skilsmässa kan tala om sanningen och dessutom får man väl fundera över säkerheten för resten av familjen med risk för hedersrelaterat våld.Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM