TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Det verkar som om det håller på att bli mycket populärt igen att gå ut och dansa och då kommer också banden. Glädjande nog kommer nya band efter Vikingarna. Lasse Stefans med flera och främst tänker jag på Larz Kristerz som först vann dansbandskampen och igår fick nya priser på dansgalan i Malung där de blev både årets dansband och hade årets låt i Guldklavegalan.

Det är intressant att det kan komma sådana uppstickare och många funderar över hur det kan komma sig. Visst kan det bero på att man kan bli lite less på ett visst sound som banden har men när det gäller just Larz Kristerz så tror jag fullt ut på en avgörande orsak som deras trummis visserligen sa i radion idag och det är att de spelar live rakt upp och ner.


Länge leve livemusiken och inga datorer som omformar allt. De flesta artister som varit riktigt bra och levt länge spelar live. Band som inte kan spela live är ingenting att lyssna påJo det är något visst med dansband. Tänk att fara på folkparken och käka varmkorv och pimpla ur en halvljummen flaska i vedkasten

Det är grejor det.

Nu är ju jag så nära helnykterist man kan komma men korven är väl tillåten.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM