TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Rekordvarsel och många många fler kommer att mista jobben framöver
Varslen har mer än tredubblats på ett år för de första sex månaderna. 100 000 människor till har blivit utan jobb men det kommer inga åtgärder för detta. Regeringen säger att man tillfört pengar och visst har man gjort det men man skar fört ned kraftigt för att sänka skatterna för de som tjänar bäst.

Ungdomarna har det ännu besvärligare då 30 % av dem är utan jobb och man räknar med att siffran kommer att stiga även där.
Nu kommer som grädde på moset också de nedskärningar som kommer att ske inom offentlig sektor där det framförallt kommer att förutom uppsägningar att anställas mycket färre människor. Kommunerna utsätts för ett stålbad och regeringen tillför inte ens pengar för ökade kostnader för försörjningsstödet2009-07-13, 10:33  Permalink
Andra bloggar om:  


Det finns väl en anledning att ungdomarna alltmer sympatiserar med oppositionen. Alliansen är ju tomhänt. De har absolut ingen politik för att få ungdomar i arbete.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM