TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Högeralliansen gick till val denna period på att en sänkning av skatten skulle vara möjligt med en krona under denna valperiod. Jag och socialdemokraterna tycker vi har för hög skatt men trodde inte det skulle finnas ett ekonomiskt utrymme för detta då vi inte hade sett effekterna av högerpolitiken. För vi gick till val på att välfärd går före skattesänkningar och resultatet blev att vi fick fler mandat än högeralliansen här i Umeå


Nu har Umeås högerallians gett oss rätt då de i sitt budgetförslag för 2010 har insett att det ingte fanns utrymme för skattesänkningar då det skulle ha för stora effekter på välfärdspolitiken, men ger sken av det finns 2011 vilket inte vi tror inte ens om vi får en rödgrön regering.


Med minskad tillväxt samtidigt som behoven av insatser från samhället ökar på grund av bland annat den misslyckade jobbpolitiken som regeringen för finns inget utrymme för skattesänkningar i Umeå om inte staten kommer med mycket kraftiga insatser.


Staten gjorde också- fel som sänkte skatterna och mest för de som har det bäst men de har å andra sida tvingats ta tilläggsförsäkringar för att ha en större trygghet vid sjukdom eller arbetslöshet.


Det har visat sig att svenska folket vill ha välfärd genom att ta dessa tilläggsförsäkringar trots att det blir ett dyrare system då det blir administration på ytterligare ett ställe


Staten hade inte råd att sänka skatterna då detta går ut över bidragen till kommunerna som har hand om förskola, skola, de gamla och handikappade och den sociala omsorgen. Högerregeringen bär ett stort ansvar för att det måste skäras i kommunernas verksamheter.Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM