TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Konkurserna ökar runt om i hela landet och det är inte helt oväntat med den förda regeringspolitiken. Det är främst handeln som har de största ökningarna och det är inte heller så märkvärdigt men den oro många människor har för framtiden då nivåerna i sjuk och arbetslöshetsförsäkringen blivit sämre liksom reglerna i övrigt i försäkringen.

Minskad handel ger också mindre skatteintäkter och därmed på sikt en sämre välfärd och det saknas en politik för kommunerna vilket gör att kommunerna tvingas till uppsägningar och stopp på nyanställningar vilket främst drabbar ungdomar och nyutbildade.

Det finns många fler orsaker till att konkurserna ökar som till exempel det finansiella, men tron på framtiden är nog den främsta orsaken2009-07-08, 08:04  Permalink
Andra bloggar om:  


"Det finns många fler orsaker till att konkurserna ökar som till exempel det finansiella, men tron på framtiden är nog den främsta orsaken"

ja, den röd-gröna sidan leder ju i opinionsundersökningarna så det är ju klart att framtidshoppet flyr!

:)

Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM