TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Ett skit år på grund av skitpolitik. Ja visst är det så att det är länge sedan det gått så dåligt för Sverige. Första kvartalet sjönk BNP med 6,5% sedan förra året. Det är väl nästan in men även den beror på en fullständig övertro på den så kallade marknaden. Det är bevisat sedan länge och så är det överallt den klarar inte av de grundläggande behoven som finns i samhället.

Att BNP fallit mer i Sverige än andra länder beror på att regeringen inte gjort ett enda dugg för att åtgärda problemen och nu kommer deras politik att slå fullt ut och jag tror det är meningen att man vill föra en total omfördelningspolitik där de som har det bra ska få det bättre på de som har det sämst.


Amnesty säger att finanskrisen är de rikas fel medan det är dom fattiga som får betala. Världen vilar på en krutdurk av social oro som är på väg att explodera och behöver ett nytt ledarskap. Vidare säger man att det finns en prägel av frosseri medan andra blir utblottade och där många görs fattigare för att tillfredsställa girigheten hos några få.


Amnesty menar säkert inte Sverige speciellt men jag är säker på att förhållande mellan rika och fattiga länder också slår igenom i de rikare länderna. Det har om något med den politik som regeringarna för.
Jag tycker det är beklämmande att ledande landstingspolitiker tror sig kunna leda landstinget på ett bättre sätt. Det är regeringens ansvarslösa politik som drabbar både landsting och kommuner2009-05-29, 16:31  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM