TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Edvard Riedel gruppledare för M i landstinget i Västerbotten gör som vanligt skryter om regeringens poltik och hänvisar till att det viktigaste är en ansvarsfull ekonomisk politik.

*Där håller jag faktisk med, men det är ju det inte regeringen har gjort. Jag tycker det är helt galet att sänka skatter som man lånar till som regeringen gjort.


*Ungdomsarbetslösheten har aldrig varit så hög som nu och det är inte en ansvarsfull ekonomisk politik att de ungdomarna får gå sysslolösa i stället för att få en utbildning som förebereder för en framtida arbetsmarknad. Neddragningarna där gick också till skattesänkningar och lånen ökade


*Sänkningen av de så kallade arbetsgivaravgifterna för ungdomar har inte heller gett några nya jobb, och inte har det sålts en enda lastbil till för detta, och det har bara gett större underskott som man får låna till.


*Listan på misslyckanden kan göras betydligt längre, men det är fruktansvärt länge sedan det var så många arbetslösa och inget är så dålig ekonomisk politik som att folk går utan jobb och nu kommer jobbkrisen även till kommunerna2009-05-27, 19:30  Permalink
Andra bloggar om:  


Moderatalliansen leder landet mot en katastrof. Men det är medveten politk från moderaterna. Man vill folk ska svälta det gynnar en överklass.

Politik är inte längre för mänskligheten utan för skatten. Skatten är det enda som moderater har på hjärna, och är det inte skatten då är det höjda fallskärmar och löner som gäller.

Vad redan utsatt folk får struntar man i.
Det är krig nu man för ett psykologiskt krig mot svaga och vapnet är att förmoinska deras ekonomi.

Sådant måste med krig slås tillbaka.
och det har börjat unga tvingas till kriminalitet och brott. Andra till självmord som inte vill kriga.
och andra i sin tur blir sjuka som belastar sjukvå¨rd och skatten.

Hej

Vill du i detalj förklara vad du menar med"att man lånar till skattesänkningar"

Jag vill veta exakt hur du menar

Lasse
Vilka kommuner är det som är mest skuldsatta i Sverige? Jo, en kraftig majoritet röda kommuner.

Betyder "regeringen lånar skattesänkningar" att regeringen inte konfiskerar lika mycket pengar av oss arbetare som ni socialdemokrater vill?
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM