TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Idag har vi sett högeralliansens förslag till budget för Umeå kommun. I morgon bitti kommer jag att kommentera den i ett utskickat pressmeddelande och även här på bloggen. Men det är intet nytt under solen. Man genomför påstådda satsningar och använder sig såsom tidigare av pengar som inte finns.


Samtidigt skiter alliansregeringen helt i kommunerna och skulle katastrofen vara framme även efter valet 2010 så kommer välfärdspolitiken helt att raderas. Om moderaterna blir lika starka som den här gången då får vi ett samhälle som är helt byggt på egosim och på eget ansvarstagande. Med andra ord, döden för den generella välfärdspolitiken.


* Regeringen flyttar jobb till Belgien
I går fick vi dessutom reda på att Volvo suttit med den belgiska regeringen (en regering som tycker att jobb och miljön är viktigt) genom att erbjuda lånegarantier på mellan 200 och 300 miljoner samt euro (vilket är mellan 2 och 3 miljarder om pengarna används till miljövänligare teknik).


Jag är helt övertygad om att den politik som regeringen Reinfeldt för med Maud Olofsson som näringsminister kommer att radera ut den svenska fordonsindustrin. I praktiken innebär det att utvecklingen i Umeå bromsas upp och att folk blir arbetslösa.2009-05-26, 15:49  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM