TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Jag återkommer med ett inlägg om vad som är god miljö i en stad. Jag bor själv på Brogatan i kvarteret plåtslagaren där det diskuteras ett byggande. Kritikerna hävdar att det skadar miljön i staden.


Nedan är dock två bilder på hur det ser ut idag och det finns väl inget oskönare än två carports mot gatan. Oavsett hur det byggs blir det ju bättre.


Carport

Fotograf: Lennart Holmlund

 

Carport

Fotograf: Lennart Holmlund2009-05-12, 15:44  Permalink
Andra bloggar om:  


Vad gäller din syn på god stadsmiljö Lennart Holmlund så stavas väl den betong. Ditt tidigare inlägg kring trähusbyggande där du häver ur dig påstående som att trähus har ljudproblem och det faktum att trä är ett levande material som innebär att det krymper flera centimeter och där du tar en bastu som exempel. Har själv gjort flertalet studier kring modernt träbyggnade där jag är involverad i ett antal större forskningsprojekt och kan säga att de uppgifter som du presenterar inte stämmer. Vad gäller ljud så klarar de flesta moderna träbyggnadssystem ljudklass B och till och med ljudklass A. Här ska sägas att ljudklass C är det tillåtna värdet enligt BBR. Visst sker rörelser men det handlar om millimetrar och inte centimetrar Lennart Holmlund. Ser gärna att du läser på mer kring modernt träbyggnade och grundar dina påståenden på fakta istället för din sanna övertygelse om att betong är det enda sättet att bygga på.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM