TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Leder ligan för löntagarfientlighet gör centern


Centerpartiet har just nu stämma och återigen så har det visat sig att man är det mest löntagarfientliga partiet i Sverige ja kanske i hela Europa.


I går föreslog deras stämma att man skulle gå ännu längre än den mini Las som tidigare presenterades i veckan. Nu ska LAS helt slopas för småföretag. Man tycker helt enkelt att arbetsrätten är omodern. Jag som trodde att Maud och även hennes andra kollegor som hörs vara aktiva i EU sett att i EU länderna som Belgien är det betydligt dyrare och svårare att göra sig av med folk än i Sverige.


Det ser helt enkelt ut som om centern vill ha nära relation med Svenskt näringsliv och vara budbärare för deras löntagarfientliga politik och att de vill vara en del i Svenskt Näringslivs kampanjorganisation.


Nu gäller det att se till att ingen representant från det mest löntagarfientliga Centerpartiet blir utan representant i Europaparlamentet. Rösta rött

Trav
I dag är det som vanligt V75 och jag tycker det ser svårt ut. Många tippar Jaded i avd 3 men jag är rädd att han kommer att fastna invändigt. Visst kan han vinna ändå men han är för stor favorit för mig.
Bob Hope i sista är också stor favorit men jag är lite lur på Joel Cortina så jag tror jag chanspikar honomHur många jobb tror du det kommer att finnas om ni socialdemokrater fortsätter med er företagsfientliga politik?
Det har väl aldig någonsin i historien försvunnit så många jobb på så kort tid som med Maud Olofsson som näringminister.
När hon var chef för hushållninssällskapet i Västerbotten korde hon även sönder sällskapet och presonalen. Tyvärr rädda landshövdingen organisationen
LAS ska inte göras sämre för det löser inte något.
Turordningen enligt LAS är sist in först ut.

Det första företagen gör är att vilja göra avsteg från LAS på grund av kompetens samt upplärningstid eftersom LAS är disponibel.

Det gjorde företaget där jag jobbar på.
Jag vet för jag var med och förhandlade.

-------------------------------------------------------
Om ett företag vill bli av med någon så köper de ut den personen. Det har också hänt på olika företag.
Ber om ursäkt.

Jag har visst skrivit disponibel.
Det ordet ska vara DISPOSITIV.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM