TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Skyll inte på Mona om den förra socialdemokratiska regeringen inte skötte sin EU politik så bra. I så fall ska kritiken riktas åt annat håll. Detta skriver jag med anledning av att Aftonbladet idag fortsätter med sin kampanj mot Mona på en helsida och andra hakar självklart på.

Rubriken var Margot värsta hotet mot Mona och vad den grundar sig på är att Margot har sagt att den nuvarande regeringen tagit för sig mer och är med på alla möten och intresserar sig på ett annat sätt.


Det skulle inte vara fel om regeringen var hemma och försökte lösa jobbkrisen som de delvis är ansvariga för och de har inte tagit lärdom av något land då vi har den näst högsta ungdomsarbetslösheten i hela Europa och de har inte heller tagit lärdom av hur andra högerregeringen försöker rädda så många jobb som möjligt

Mona var inte partiledare då är det fel att skylla på henne.


Vad har då regeringen fått ut av sitt agerande. Inte ett dugg och det tog nästan två år innan flera av strukturfondsprogrammen kom i gång som Botnia-Atlantica som jag känner väl och när det gäller organisationen om nya mål två har det aldrig varit krångligare eller på svenska djävligare.

Man till och med centraliserade besluten till centralt håll, beslut som tidigare låg på lokal nivå. Det lyckades man inte med och man skyller också transporstödets förändring på EU vilket i så fall är ett dåligt förhandlingsresultat och den resan betalades inte av att åka dit.


Under förra perioden så var det dessutom full rulle och det är klart att nu åker man som skottspolar till Bryssel för att få råd när man inte vet hur man ska hantera den ekonomiska krisen och dessutom ska förbereda ordförandeåret.


Jag tycker att media inte ska driva kampanjer som man nu gör mot Mona och egentligen far fram med osanningar då hon inte ledde den förra regeringen2009-05-05, 17:07  Permalink
Andra bloggar om:  


Jag håller fullständigt med.
Hej Lennart!

Skyll inte på Mona för hon var inte partiledare under den förra socialdemokratiska regeringen skriver du.

Hur tänker du här? Det var socialdemokrater som satt vid regeringsmakten, om man vill avkräva socialdemokrater ansvar för den perioden så tycks det för mig som naturligt att då vända sig emot socialdemokraternas partiordförande. Vem skulle annars ha ansvaret för socialdemokratiska partiet?

Eller tillhör du dem som anser att ansvar är något som ingen behöver ta i ett socialdemokratiskt samhälle?

För att uttrycka något som en bekant till mig sagt:
"Ansvar har idag blivit så delegerat att det slutat existera".

Låt Mona vara ansvarig för socialdemokratisk politik och Reinfeldt för regeringens politik.
Låt sedan media rapportera vad dom vill, tycker vi annorlunda får vi väl säga det.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM