TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Just nu förs en diskussion om Svenskt näringslivs ranking om företagsklimatet i kommunerna och så här ser det ut medias attityd till företagande i vårt län Västerbotten.

 

Det är ingen hemlighet att jag är tveksam till den här typen av undersökningar då många av frågorna inte ligger på en kommun att besluta över.

 

I undersökningen ingår som sagt medias attityd till företagande och trots att vi stort sett har samma media i vårt län så ser skillnaden ut så här bland Västerbotens kommuner.


Bjurholm ligger på plats 15 i medias attityd till företagande och hur det ligger till i resten ser ni sedan, Dorotea 21, Norsjö 69, Vännäs 100, Vindeln 109, Skellefteå 123, Nordmaling 188, Sorsele 190, Robertsfors 195, Lycksele 237, Umeå 248, Malå 258, Storuman 261, Åsele 272,Vilhelmina 286.

 

Media är då intresserad av vad kommunen ska göra men när man säger att ni är en del i rankingen blir det knäpptyst. De tror kanppt på en.Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM