TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Krisen i världsekonomin riskerar att leda till en humanitär katastrof för fattiga länder enligt IMF och världsbanken. 50 miljoner har hamnat i extrem fattigdom och FN ser att den ekonomiska krisen gör att FN:s millennium mål om att få ner fattigdomen fram till 2015 är mycket svårt.


Det kan inte anses som speciellt märkligt att de som redan har små marginaler får det ännu värre. Så kommer också att ske i Sverige då den förda politiken enbart riktar sig till de som har arbete. De sjuka, barn och gamla drabbas då pengabristen blir stor i kommunerna. De arbetslösa och sjuka har dessutom fått sämre ersättningar tillsammans andra försämringar i försäkringarna.


När man för en högerpolitik ger det alltid sämre förhållande för de som redan tidigare har det besvärligt.


* Bonusar
Det var en intressant analys av K-G Bergström strax före halv åtta imorse. Det handlade om regeringens agerande i bonusfrågorna och konsekvenserna som kan komma för pensionärerna. Ska skriva mer om det senare.2009-04-27, 08:21  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM