TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Det finns stora skillnader i vad man vill göra i Europavalet och det är mycket som står på spel. Vi kan kalla det sosselinjen och högerlinjen.

Så här kan man säga att sosselinjen är
Arbetstagarnas rättigheter ska stärkas. Sosselinjen vill ändra Eu,s lagstiftning för att säkra möjligheten att med kollektivavtal upprätthålla principen om lika lön för lika arbete. Självklart ska Svenska avtal och löner gälla på svensk arbetsmarknad. Framtidens jobb skapas inte genom konkurens med låga löner och usla villkor.

Högerlinjen.
Den glömmer bort människan och sätter marknaden före och högern har ständigt i parlamentet röstat emot starkare rättigheter för arbetstagarna. Den svenska regeringen sitter tyst när EU diskuterar hur flera Lavalfall och låglönekonkurrens ska undvikas.
Vi har ju set hur denna så kallade marknad fungerar då den till stor del stjälper banker och finanssystem.


De lägger sig också i hur och vilka regler vi ska ha för spel hemma i Sverige där självklart spelmonopolet ska vara kvar om vi ska rädda idrotten och travet.
Marknaden tar inte någon som helst hänsyn till arbetstagarna och deras villkor så därför behövs det fler sossar i parlamentet2009-04-24, 16:00  Permalink
Andra bloggar om:  


För mig handlar det inte längre om höger/vänster utan snarare icke demokrati/demokrati. Därför tänker jag inte rösta på någon från S eller borgarna.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM