TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Regeringen sover. Jag har sagt det förut och upprepar det igen. Vi börjar nu kunna se lite mera exakt vad som händer i kommunerna när det gäller skatter efter SKL:s senaste prognos. Vi ska då komma ihåg att den är lite bättre än regeringens egen prognos.


Vårt ekonomiska läge för innevarande år har försämrats med 123 miljoner kronor utifrån den lagda budgeten. Hemska tider kan man säga. Nästa år har vi (som det ser ut nu) sammanlagt en försämring på nästan 300 miljoner.
Ändå gör regeringen ingenting för att hjälpa kommunSverige i år och nästa års extrapengar är en droppe i Bottenviken.


Skattehöjningar i kommunerna är fel väg att gå då det slår undan fötterna ytterligare för alla som är utanför arbetsmarknaden. Det skulle slå än hårdare mot arbetslösa, sjuka och pensionärerna. Många av dem har det redan idag så knapert att de tvingas gå och ansöka om socialbidrag.


Eftersom regeringen inte vaknar hoppas jag att någon snäll person ger de en väckarklocka med en ordentlig ringsignal som ringer tills de vaknar!2009-04-23, 17:12  Permalink
Andra bloggar om:  


Hej Lennart

Vad säger du om visselpipskonsert vid Rosenbad???
Men inga snälla människor då

Ordentligt arga börjar vi bli!!!!
Tvärtom Lennart ge dem ett ordentlig sömnpiller så de sover till nästa val. Gärna Maud också. För så fort de gör nåt blir det bara värre och värre.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM