TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Det är inte oväntat då regeringen inte gör någonting åt problemet. Mer än var fjärde ungdom är utan jobb eller utan utbildning. Ser man till de ungdomar som är sysslolös 2 år efter gymnasiet är det var tredje ungdom och i Vilhelmina och Dorotea är hälften sysslolösa. Det säger mycket om den förda politiken. Tala om införande av ett utanförskap.


* Pensionerna i framtiden
Försäkringsbolagen har satt av för lite pengar för att klara sina åtaganden när det gäller pensionerna enligt Finansinspektionen. Orsaken är framförallt att människorna lever längre än beräknat. Systemen har 17 miljarder i underskott och då hotas pensionerna om inte avgiften höjs.


Men hur länge folk lever kan ju förändras om inte välfärden kan behållas i kommuner och landsting, vilket är mycket tveksamt med den nedskärningspolitik som regeringen för gentemot kommuner och landsting.


* Skuldfällan
Fler och fler företag och enskilda personer har svårt att klara av att betala sina räkningar i tid. Ansökan om betalningsföreläggande ökar mycket kraftigt hos kronofogden.2009-04-20, 15:24  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM