TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Fåglarna klagar inte


Ska man tro de bilder som presenteras från delat i Umeälven är fåglarna jätteglada över de åtgärder som gjordes som kompensation för det intrång som Botniabanan kommer att ge.
Det har varit mycket överklagande från lokala ornitologer när det gäller Botniabanan, dess dragning genom Umeälvens delta och de kompensationsåtgärder som gjordes. Kritikerna sa att allt som skulle göras skulle vara fel


Nu har de första fåglarna börjat komma och de ser ut att trivas på ett alldeles speciellt sätt i alla fall bland de svanar som kommit. Det ser ut att vara mer fåglar än någonsin och det är förvånas man inte över när man gör något speciellt för någon och lyssnar på rätt expertis.

Lägg ner järnhusen
Idag har statens bolag järnhusen ansvar för de gamla resecentra som finns, även Umeå C. Det har varit och är ganska stora problem att komma framåt. Järnhusen har inte heller anslag och ska drivas på kommersiell grund.


Med de förändringar som görs för trafiken tycker jag det är fel att behålla Järnhusen i denna form. Resecentra bör ligga i Banverkets ansvar tillsammans med själva järnvägen som är öppen för alla operatörer och självklart då kunna ta betalt för sina tjänster av operatörerFörnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM