TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Moderaterna bör undvika att lägga sig i


Moderaternas gruppledare i Umeå Anders Ågren har uttryckt att han tycker jag bör sluta och inte ställa upp i valet. Lite märkligt att lägga sig i vad andra partier och personer ska göra men vi har ju en pensionsålder av 67 år.
Jag har sagt att jag har för avsikt att fortsätta om paritet tycker samma sak. Jag är också stolt över vad vi gjort under våra och mina snart 15 år som kommunstyrelseordförande och vi kommer att fortsätta utveckla Umeå. Vi har däremot inte kunnat göra det om vi haft mycket lägre skatt även om den egentligen är för hög.


Jag har under min tid som heltidspolitiker haft samarbete med följande moderata gruppledare i tur och ordning Kjell Sandström, Ulla Lövgren, Anders Sjölund, Gunilla Berglund och nu Anders Ågren och jag tycker samarbetet och respekten mellan oss har varit och är god. Ja det har nog varit bättre än inom de borgliga partierna även om åsiktsskillnaderna i många fall varit mycket stora


Jag kan också konstatera att jag fick många personröster i förra valet vilket måste betyda att man haft förtroende för mig som person och mitt parti.
Jag tror Anders Ågren inbillar sig att han och högerpartierna har större möjlighet att styra Umeå om jag slutar men det tror inte jag skulle vara bra för Umeå för då hamnar man i en inlåsning i politiken som man gjort på många andra platser i Sverige.

Du gör dig bäst som oppositionsledare Anders Ågren.

Sverigedemokraterna är rasistiska


Att så är fallet är vi många som påstått sedan de dök upp på den politiska arena men förnekar det dom står för. Nu har de avslöjats flera gånger av reportrar som granskat dem ingående med Tv kameror och mikrofoner. Senast fick vi höra hur rasistiska man är när de åkte bort på en resa, spelade vit makt musik och hatvisor om Palme.


Ingenting kan ju bevisas på ett bättre sätt och det var så illa att en person ur partilednigen bara ryckte på axlarna när han blev ställd inför fakta.
Synd att inte Reinfeldt tagit avstånd utan det verkar som han kan tänka sig kunna luta sig mot Sverigedemokraterna om ett sånt läge kan uppkomma i riksdagen.2009-04-11, 09:12  Permalink
Andra bloggar om:  


Vad är vit makt musik för något?
När blev det så att man måste dela den politiska uppfattningen med dem vars sånger man lyssnar på eller sjunger? Det faktiska textinnehållet var rätt oförargligt. De lär även ha sjungit vänstersånger på resan, är de alltså vänster då?

När SSU sjöng "vi ska fylla våra badkar med den unga högerns blod" var det en deklaration om politisk inriktning eller ett skämt? Vad tror du? Ska SSU bedömas med en annan måttstock?

Efter att ha avlyssnat hundratals timmar av interna politiska möten verkar det värsta Kaliber hittat vara några skämt och sånger. Ingenting av de odemokratiska arbetsmetoder som AFA använder, med gott stöd från organisationer på vänsterkanten. Och inga politiska förslag som var hårresande.

Med andra ord fann de ingen dubbel agenda.
Sjunger de nazistiska kampsånger så gör de. Texten var tydlig, “att skära hjärtat ur Zion” etc......

Gå till http://sr.se och knappa dig fram till Kaliber så kan du lyssna själv om du missade programmet

Jag vill bara säga:

UT MED PACKET
Du pratar strunt britta! Med din retorik var både Zara Leander och Owe Thörnqvist sjöng sina sånger! Owe Thörnqvists låt "Sverigebesöket" 1981 var inte nådigt vilket du kan se här nedan:

“Jag fick telefon från brorsan
att det var illa ställt med morsan
och han tyckte att jag skulle skynda mig hem.
Jag tog planet i från Rio
samma morgon klockan tio
och var hemma kvällen efter kvart över fem.
När jag såg min gamla mamma
grät jag tårar och jag stamma’,
hon försökte le och ville hålla min hand.
Doktorn sa att det hänt vid buss-stationen,
när hon hämtat folkpensionen
slogs hon ned av tvenne modiga män.
Att dom sen fick nå’ra dar i buren
lär inte bota skallfrakturen
och dom lär redan va’ i farten igen.

Är det sant att knarktrafiken
har förgiftat politiken
och att statsråd och polis har tvätt i dess byk?
Och att härvan bara växer,
Mr Y och Mr X är
ej dom enda bovarna som borde ha stryk?
Att vår invandringsminister
har fått tips av antikrist här
och släpper in dom gangsters andra länder kör ut?
Att fascismen gror i våra parker
i takt med terror, våld och knark här
att säkerhet och trygghet börjar ta slut
Att ingen vill ta ansvar mer för knogen
man lägger ner, nu rostar plogen.
Så här var Sverige inte funtat förut!

Kära svenskar, vad blev av er?
Det finns justa jugoslaver
liksom greker och turkar här i vår handelsbod.
Men mitt i bidragskarusellen
står nu jättedamen Ellen,
Moder Svea och bligar dumt som en plundrad kommod.
Det som ligger dig i fatet
är allt världsförbättrar-pratet
mens dina egna ungar sprattlar i maffians nät.
Och dom knarkar, svinar ner och stjäl,
våra gamla sparkar dom ihjäl.
Vad i h*lvete, Moder Svea, har du ställt till?
De politiker som dig förådde,
och media-cyniker som sådde
kaos får dig att verka helt imbecill.
Rum-dumme-dum-dill, rum-dumme-dum-sill,
dom lurar dig så mycket dom vill.”


Sedan är det MUFs låt om Palmeutredningen, vilken även används flitigt utav folkdanslaget i Rättvik under Bingsjöstämman!

Vi ska inte heller förtiga de hatiska sångerna som SSU sjunger på sina fester och möten, vilka låter som följande:

“Vi skall fylla våra badkar med den unga högerns blod Borgarväldet skall vi krossa ja nu tar vi deras makt. Vi skall fylla våra badkar med den unga högerns blod. Borgarpacket skall torteras till de tar sitt eget liv.”

Sedan har vi då samma uttalande som SDU gör ifrån Per-Albin Hanssons slogan "Sverige åt svenskarna...svenskarna åt Sverige"

Så tänk dig för vad du säger i annat fall så ska jag gärna lägga fram en hel del om det Socialdemokratiska partiets historia. Det var ju faktiskt ni som utbildade de Tyska SS i rashygieni samt sponsrade Hitlers Nazistparti med 40 000 000:- och inte Sverigedemokraterna!!
Nervösa blir SD när deras smutsiga byk kommer fram o hittar på både det ena och det andra....

Jag upprepar:

UT MED PACKET
Britta som du kallar dig, du är verkligen patetisk! Och du har tydligen inte högre politisk historiekunskap än en metmask. Jag kanske borde skrivit IQ istället? Det är dårar som dig som matar Sd med nya röster och medlemmar varje dag genom sina sjuka påståenden utan källhänvisning till reel fakta.
Jag inte bara kallar mig Britta jag heter verkligen det också...

Det där med sjuka påståenden verkar vara en bra beskrivning på dina egna uttalanden.

Tsss..du har inget att komma med förutom ad hominem....om du nu vet vad det betyder!

Fast du personifierar hela dagens Socialdemokrati, och därför skall vi normala se till att montera ner detta parti som det gått röta i, till en marginell procent de närmaste 10 kommande åren. Och vi kommer lyckas med hjälp utav sådana som dig "Britta". Du tillhör nämligen de man allmänt kallar för "nyttiga idioter".
Anna Sjödin skulle åtalas för våld mot tjänsteman, våldsamt motstånd, förolämpning (rasistiska tillmälen) och egenmäktigt förfarande..

sossarna har en fd ungdomsordförande som är dömd för rasistiska tillmälen ...kanske tid att rensa i dom egna leden först!!
Här kan man se lite mer av vad som står i SDs partiprogram...

http://www.newsmill.se/artikel/2009/04/08/sd-vill-hindra-svenskar-att-bilda-familj-med-utlanningar

Helt sjukt är det. Sen försöker vissa anhängare ge sken av att det finns lika goda kålsupare överallt. Tack och lov är det inte så
Tack för att du länkar till det inlägget "Britta". Folk behöver bli upplysta om att anhöriginvandringen står ensamt för 95% utav alla som kommer hit och lever på samhället. Det är även bra att folk får veta att Sverigedemokraterna emotsätter sig barngiftemål mm. Det är förståeligt att (s) inte har samma syn på uttnyttjande utav barn som (Sd) vilket du kan läsa här:

http://antiism.wordpress.com/2009/04/08/s-pedofil-domd/
Barngiftemål är förbjudet i svensk lag så jag fattar inte vad du svamlar om JL. Om detta är dessutom samtliga riksdagspartier helt ense.

Och för er som inte orkar läsa hela inlägget som jag länkade till. Inte ens "Jorma" orkade läsa det eftersom han tackade mig för länken. Så här står det bland annat:

"Rätten att fritt bilda familj står inskriven i FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna. SD säger sig respektera denna deklaration men har också sagt att den behöver "revideras". Man ryser vid tanken på hur deklarationen skulle se ut när Sverigedemokraterna är nöjda med den"
"Britta", nu är det så att barngifte är tillåtet för "vissa" grupper då man anser att detta är så viktigt sed- och kulturellt. Läs på innan dy yttrar dig hädanefter!

Förövrigt så bryr jag mig inte om vad en multikultilobbyist med sina rötter i kommunistpartier skriver på newsmill. Läs Jan Guillous insändare istället som håller objektiv standard trots dennes politiska hemvist.
Barngifte är helt förbjudet i svensk lag. Den svenska lagstiftningen har ändrats för att skydda vissa utsatta unga kvinnor. Och det var inte en dag för tidigt.

http://www.regeringen.se/sb/d/108/a/19773mums, vilken debatt!

Vill bara som gymnasieelev reflektera lite över min skolgång. Så fort samhällskunskap funnits på schemat och Politik och Historia varit aktuellt så har huvudämnet varit, nazister=dåligt dåligt=rasister rasister=svenskar!

Tycker det är härligt att vi svenskar lägger krokben för oss själva. Det vore roligt att se någon av de ledande politikerna våga ta upp en SERIÖS debatt med Jimmie och hans kumpaner, jag tror att vi underskattar dem. precis som omvärlden gör för NSDAP. SD=hatar invandrare. NSDAP=hatar judar?

NSDAP hatade aldrig judar och utrotningen var inget de strävade efter, det var något man ungefär kan likna med dagens miljömål, att släppa ut mindre avgaser. Ingen brydde sig för det var ointressant. Om Judarna vore hatade så skulle någon sorts häxjakt bedrivits och om folk brydde sig om miljön så hade ungar som har päron med icke miljövänliga bilar retats i skolan.
har någon någonsin sagt något om deras ekonomiska planering?

Jag har inga som helst sympatier för varken SD eller NSDAP men jag tycker om att titta på saker och se det som ingen annan ser. Jag själv är halv Israel och halv afrikan, något ni kommer förundras över...
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM