TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Släpp fångarna loss det är vår
Nu har vi i media kunnat följa hur Annika Östberg kommer hem till Sverige och ska avtjäna sitt straff här. Hon är dömd till livstidsfängelse för medhjälp till mord.
Det är många som under åren engagerat sig i att få henne till Sverige och nu har visst Reinfeldt varit och partat med guvenören och lyckats få henne hit.


Hon har gjort sitt brott i USA och dömts av en domstol där och visst kan man fundera över varför hon ska avtjäna sitt brott i Sverige när hon gjort sitt brott i USA.


Är det rätt att ta hem svenskar som varit utomlands i nästan hela sitt liv och de svenska skattebetalarna ska stå för kalaset. Visst kan det även vara omvänt där andra nationaliteter gjort brott i Sverige och vill avtjäna sitt straff i hemma
Landet.


Jag blir trött på att höra att hon framställs som ett helgon och hon har dömts för ett polismord och i Sverige har vi sett de som blivit dömd till livstid trots att det är enbart Jackie Arklöv som erkänt.


I dagens Aftonblad finns en bra beskrivning om vad hon gjort. Jag förstår inte hur Reinfeldt resonerar liksom de som varit engagerad i fallet tidigare.
Ingen har ifrågasatt om hon är oskyldig.

 

Detta är ytterligare ett drev där media vill visa att man lyckas bestämma dagordningen och få ett ärende dit man vill.
Jag tycker att man ska straffas för sina gärningar där brotten begås och se till att vi får ett rättsystem under demokratiska former2009-04-09, 19:46  Permalink
Andra bloggar om:  


Se där!

Reinfeldt importerar mördare också!
Rätt. En rättelse bara: hon är dömd för mord. Inte medhjälp till mord. Detta på ungefär samma grunder som de två Malexandermördare som var tillsammans med Arklöv är dömda för mord.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM