TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Media har på olika sätt bestämt sig för att försöka avsätta Wanja och skada Mona. Det framgår tydligt efter att Wanja var här på besök i Umeå igår. Flera av dem som uttalade sig eller i alla fall blev intervjuade har inget som helst samband med socialdemokraterna och de står långt ifrån socialdemokratin.


Flera av dem föredrar ett samhälle där den gamla revolutionären Trotskijs idéer är bärande som ideologi. Krafter som vill försöka göra sig till tals för arbetarerörelsen. De är trotskister och vill störta nuvarande samhällsystem genom en revolution. De tillhör en ideologi, även bärande i socialistiska partiet som till stor del liknar offensiv. Det senare är en grupp som här i Umeå gick till val under socialdemokratisk flagg före nuvarande vallagar började gälla då spränglistesystemet fanns.


Jag är imponerad att media alltid hittar till dem och det är de som får svara på massor med kommentarer om socialdemokratin. De verkar ha tagit på sig som sin uppgift att skada partiet och det är lätt att göra tillsammans med media som alltid haft ett ont öga till oss.


Som jag skrev igår varför har inte landshövding Tunhammar fått förklara sin del i AMF och stå till svars för det som skedde där, han som är ordförande?2009-04-08, 14:34  Permalink
Andra bloggar om:  


Har inte du annat för dig än att kommentera det orättvisa i att Wanja och Mona ifrågasätts i borglig media? Kommunalråd i Umeå..... hm
Är det bara media som jagar Mona och Wanja? När Svenska folket sagt sitt, så tar ju en majorietet avstånd på deras handlande.

Läser man tidningarnas insändare och kommentarer, så är det ganska tydligt vad folk anser. Även om man är en inbiten socialdemokrat som aldrig kan erkänna att hans parti har fel.

Förtroendet för Wanja och Mona kan ju inte enbart vara medias fel. Jag undrar i nästa stund om du inte läser kommentarerna på tidningarnas artiklar? Klart det inte är så upplyftande för en socialdemokrat.

Kan inte socialdemokratin presentera en trovärdig politik, så kommer raset att bli ännu större. Väljarna har tröttnat på taktiken att bara skälla på allt som alliansen gör. Folket har allt mindre förtroende för de rödgröna.
rolf magnusson

Delvis har du rätt men man ska inte glömma att 80% av media är borgerlig och det finns bara en fri Tv-kanal
Så det är klart det blir en snedvridning i media.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM