TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Snart är det Påsk och i samband med detta kommer påskkäringarna, ett påfund från en tid där man brände folk på bål för att man trodde de var häxor


Att dagens påskkärringar har sitt ursprung i 1600-talets tro på häxor är de flesta idag medvetna om. Det var på 1660- och 1670-talen som häxprocesserna var som värst i Sverige och ca 300 personer avrättades efter att de ansetts åkt till djävulens gästabud.

I dagarna har det pågått en häxjakt på Wanja Lundby Wedin.


Vi ska man kunna ställa folk till ansvarför sina handlingar det diskuterar jag inte utan har en fundering varför man behandlar AMF,s ordförande Tunhammar annorlunda än dess vice ordförande som är eller var Vanja.


Han är dessutom numera avlönad av staten men har fått tillåtelse antar jag av regeringen att sitta kvar i AMF. Jag vet ju andra landshövdingar som inte fått ha kvar sina sidouppdrag när man blivit landshövding.


Kommer han att kunna sitta kvar som ordförande i AMF?
Varför har granskningen av honom inte skett på samma sätt som mot Vanja?

Frågorna om varför media har ett större intresse att bedriva häxjakt på socialdemokrater kommer vi nog aldrig att få svar på men som jag ser det är det ett klart och tydligt ställningstagande från medias sida2009-04-06, 18:01  Permalink
Andra bloggar om:  Om man inte förstår att det ställs större krav på en Socialdemokrat och LO-ordförande än en företrädare för Svenskt Näringslivs tycker jag man skall fundera om man är på rätt plats.....
Tor E vist skall det ställas krav men vilka är det som gapar mest inte är det sossar.

Det är där ni har fel…..att skylla på Svenskt Näringsliv och borlig media fungerar inte.

Det mullrar bland gräsrötterna och det verkar inte Socialdemokratiska förtroende valda förstå om man ser på debatten här inne. Här vill man diskutera borglig media och Svenskt Näringsliv istället för den kultur som spridit sig till LO.

Jag tror att Erlands pension var nog droppen för många LO-förbund.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM