TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Britt-Marie Lövgren (Fp) säger att man spelar med monopolpengar i SEKAB. Jag tycker hon har fel. Däremot skulle samma vokabulär kunna användas för regeringen i dess hantering av statens budget. De om någon använder monopolpengar då man sänker skatter med pengar som inte finns utan som istället måste lånas till, samt man har inte resurser för att bekämpa arbetslösheten.


* Konkurserna
Konkurserna har ökat markant den senaste tiden och redan efter halva året kommer kostnaderna för lönegarantin att ha förbrukats (för det som skulle räcka hela året). Ytterligare ett feltänk med andra ord hos finansministern och högerregeringen. De trodde att man kunde leva på effekterna av den socialdemokratiska politiken hur länge som helst.


* Fri media
Det tål att upprepas med jämna mellanrum att det egentligen inte finns någon fri media. Jag minns bara annonsen i VK när man sökte efter en ny chefsredaktör. Därför är det bra med den nya tekniken då allt kan och kommer att komma fram på ett helt annat sätt än tidigare. Detta då det finnas folk som ser igenom källgranskningen och de mediadrev som brukar komma med jämna mellanrum.


* Livsmedelsfusk
För ett tag sedan fick vi se hur man på en del ICA-butiker malde och märkte om köttfärs. Nu tror ju inte jag att detta var något undantag och det finns nog andra saker som det också fuskas med för att ge större profit. Jag är övertygad om att en hel del av den kyckling och de plattfiskar som vi köper är förändrade då de som är frysta har mer vatten i sig än vad som är naturligt. Detta enligt vissa nya källor.2009-03-18, 08:20  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM