TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Regeringens politik börjar märkas på flera håll. Inte nog med att det är en ekonomi i fritt fall och en skenande arbetslöshet som en konsekvens av den ökade arbetslösheten tvingas nu arbetslöshetskassorna höja sina avgifter då staten inte täcker den delen.


IF-Metall är den arbetslöshetskassa som får ta höjningarna först då arbetslösheten slå först där och framför allt i den exportintensiva industrin.


De som blir arbetslösa får också automatiskt högre skatt då jobbavdraget försvinner. Regeringen inbillade sig att folk inte ville jobba utan i stället gå på A-kassa och det var ett av motiven till jobbskatteavdraget. Moderatregeringen för en politik som ger mer till de som redan har.Nu får ni väl ändå bestämma er. Ena dagen är regeringen passiv och gör ingenting och i nästa så slår politiken hårt. Det går inte ihop. Det är snarare kris och lågkonjunktur som slår hårt.

"Moderatregeringen" ger inte mer till de som redan har. Det "värsta" man kan säga är att man tar mindre av de som har än tidigare. Att en skattesänkning skulle innebära att den som betalar skatt får något av staten grundar sig på en pervers idé om att det som tas ut i skatt till en given skattenivå är statens självklara egendom. Att ta mindre är inte samma sak som att ge.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM