TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Äntligen får Viktoria sin Daniel. Det är väl inte en dag för tidigt om de tycker om varandra. JAG SKA DÄRFÖR BÖRJA MED ATT GRATULERA OCH ÖNSKA DE BÅDA ALL LYCKA.

Jag tycker det var välplanerat eller kanske rent av valplanerat bröllop. Nu sprids en annan diskussion när det är som mörkast ute i landet.
Medierna får något helt annat att basunera ut och spekulera i än att beskriva det som sker ute i samhället i samband med den ekonomiska krisen i samhället.


Det kommer både att spekuleras i när bröllopet ska ske och om/när det kommer en tronarvinge. Veckoblaskor och andra får nu något att göra och koncentrera reportagen på vad som sker hos de som ärver samhällsfunktioner.


Däremot är det märkligt att det ska till en massa tillåtelser både av regeringen och av hovet i övrigt. Det om något måste vara en gammal förlegad syn att inte människor som gillar varandra får förlova samt gifta sig med varandra när de vill.


Bröllopet kommer att ske under nästa vår då valrörelsen så smått börjar och då får media beskriva allt det positiva med att tronarvingen ska gifta sig samt all den glamor som kommer att ske runt bröllopet.


Det kommer att ge en positivare bild än det mörker som bland annat kommunerna befinner sig i. De konservativa krafterna som finns får nog ett glädje fnatt över allt som sker och den rojalistiska yran samt den blåblodiga adeln känner vällust.2009-02-25, 07:39  Permalink
Andra bloggar om:  


Ja det är roligare frossa för miljoner bland överklass än att låta sig höra av allt negativt många råkar ut för med alliansens politik. Jag tycker det är rent utav oförskämt att lägga detta bröllopp precis när en valrörelse startar.
Media kommer inte ägna många rader åt utförsäkrade sjuka , arbetslösa utan a-kassa o.s.v
När det kan bli en lönsam valrörelse för högerpartierna när Viktoria ansöker om "knacklicens"
Du har alldeles rätt, Lennart. Monarkifjäsket svämmar just nu över alla bräddar. För en stund sen satt självaste statsministern i morgonsoffan och tilläts av en insmickrande reporter breda ut sig om monarkins förtjänster. Samtidigt hade karln utan någon kritisk följdfråga mage att understryka vikten av att vi skiljer politiken från från prinsessbröllopet nästa sommar.

F-n tro't. Ty vad var det fria framträdandet i TV:s morgonsoffa om inte ett skabröst valtal.
Den röda adeln och den blåa adeln går uppenbarligen inte ihop. Men att hävda att ett fånigt kungaspektakel är ett attentat mot socialdemokratin är väl ändå mer än lovligt nipprigt. Hela världen snurrar faktiskt inte runt ert avfolkade gammelmansparti.
Kungafjäskaren Ingerö (f d Paulsson) finner uppenbarligen luften inom sin egen hemisfär så kvav att han tvingas plantera sina floskler på socialdemokratiska sidor.
Ingerö kungafjäskare? Hysteriskt roligt. :D
Sanningen är att Reinfeldt beordrade bröllopet efter det at den borgerliga pressen gått med på att inte skriva någonting annat.

Allt för att sabotera för SAP.

http://meltyourfaceoff.files.wordpress.com/2007/10/tin-foil-hat.jpg
När jag läser Silfverstrands ödmjuka inlägg så passar det dåligt in med de faktiska förhållandena.

Socialdemokraterna, särskilt då Palme, var mycket mån om att få ha 'monarkin' kvar. Att få kalla Sverige för den 'demokratisk monarki'. I själva verket är Sverige en partistyrd parlamentarism enligt model DDR. Torbjörn Fälldin fick mycket skäll för denna jämförelse som inte skall framföras offentligt.

Socialdemokraterna låg bakom 1974 års Regeringsform och försvarar den än idag. Var så goda - kungahuset har ni för att folket inte skall skärskåda den gällande regeringsformen.
Jag är, och har alltid varit, republikan. Däremot har jag aldrig hetat eller kallat mig för Paulsson. Att Silfverstrand har vissa problem med sanningshalten i sina omdömen är dock väl känt och dokumenterat sedan tidigare.
Att det överhuvudtaget går att knyta ihop prinsessbröllopet med valrörelsen 2010 är en bedrift i sig. Men det är inte så lite ödmjukt att tro att detta är en enda stor konspiration mot (s)... upphör aldrig att förvånas över er världsbild ibland.
Stadens gator kommer att putsas med tanborste.
Antingen kan man protestera eller sälja tandborstar...
Det är lite som om glaset är halvfullt eller halvtomt.
För egen del ogillar jag Pride-festivalen mer än detta
trots att jag är emot monarkin.
Man ska inte ärva sina positioner i ett demokratiskt samhälle. Så avskaffa monarkin. Det där med en opolitisk statschef ( kungen) håller inte. Den borgerliga regeringen har ihop med kungahuset valt just denna tid av varsel och bilindustrikristider, till att gå ut med ett erkännande av giftermålet mellan Victoria och Daniel Westling, och att man lägger bröllopet på ett valår. Gissa hur lätt regeringen får det när de slipper få uppmärksamhet på deras misslyckade krispolitik och istället får glänsa sig med ett kungligt bröllop under ett valår. Så mycket för den opolitiska statschefen. Länge leve Repbubliken!
Fler är inblandade i konspirationen mot de svenska socialdemokraterna! FIFA har ju lagt fotbolls-VM nästa sommar, bara några månader före valet! Att de inte skäms!
Adrian.

Jag håller med dig om att kungahuset hör historien till, men du bör ta på dig en foliehatt ifall du verkligen tror att Daniel och Viktoria gifter sig nu för att sänka sossarna.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM