TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Igår på fullmäktige fick Eva frågor då det framkommit i media att pensionärerna fått fler som besöker dem i deras hem då man delar ut mediciner. Förut har kommunen gjort detta åt landstinget då medicinutdelning tillhör hemsjukvården och är landstingets ansvar.


Landstinget vill inte betala för detta och utför nu dessa uppgifter själv. Men hur man tror att det blir billigare förstår jag inte. Landstinget som har problem med ekonomin, vilket vi kunnat läsa vid media. Det här ex. visar på att de som stoppade ett övertagande av hemsjukvården gjorde det besvärligare för patienterna och de gamla.


* Äldre herrar
Det finns många äldre herrar som för många år sedan varit med i kommunen, antingen i olika förvaltningar eller i politiken, som tror att man löser planeringsfrågorna på samma sätt som förut. Det tror däremot inte jag då det även inom planering och synen på planering har tillkommit ny kunskap.


Ta bara till exempel detta om vad som är bäst när det gäller att bygga långsiktigt hållbara städer och samhällen. Tidigare skulle allt smetas ut geografiskt, ungefär som man gjort i USA, medan det nu planeras för att man ska bygga tätare, dvs. att ”bygga städer” då det är bättre ur miljöskäl.
Vi ska vara tacksamma för att det kommer ny kunskap det, det motsatta hade varit förödande för all utveckling.Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM