TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Regeringens kompromiss för att lugna de egna leden som hatar det övervakningssamhälle som de borgliga nu inför får hård kritik. Datainspektionen och Tullverket är kritisk. Datainspektionen tycker inte att integritetsskyddet räcker då den domstol som man ska inrätta inte fyller kraven på integritet. Den frågan måste Mona ta tag i och riva upp när hon blir statsminister.


* SAAB, GM och regeringen
I söndags var det debatt mellan Maud Olofsson och SAAB:s VD. Jonsson sa då att det finns intressenter men att de vill ha besked om statliga lånegarantier medan Maud sa att regeringen har sagt att GM ska ansöka om medel och ta ansvar. Men GM som är helt utan pengar har väl inga pengar att ta ansvar med? Idag så sägs det dock att man ska förbereda en ansökan till globaliseringsfonden. Samtidigt som man säger att GM ska ta ägaransvar för SAAB, trots att plånboken är tom.2009-02-24, 08:50  Permalink
Andra bloggar om:  


Det är märkligt att jag hör så annorlunda om SAAB än framstående kommunalråd i Umeå. Inte bara jag, en stor del av pressen och SAAB:s vd hör samma sak.

För att godkänna en borgen för EIB-lånet kräver regeringen, att SAAB skall ha en ägare efter den 1 januari 2010. SAAB:s vd kommenterade detta med att då får han nu koncentrera sig på ägarfrågan.

Idag meddelas att regeringen ställer upp med borgen för Volvo beroende på att Ford deklarerar att de kvarstår som ägare i Volvo till dessa någon annan köpare godkänts.

Var ligger det oklara? Vad är så¨svårt att ta till sig?
Per

Hade Carnegie klart om ägare när staten gick in med pengar?????????. Och det var ju inte lika viktigt för Sverige som land. Den enda press som är negativ till SAAB är stockholmspressen.. Men det beror ju på att man inte i Stockholm begriper hur viktig exportindustrin är för dom får ju bidragsjobb från övriga landet.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM