TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Marita Ulvskog kommer att sluta som partisekreterare och då gäller det att snabbt utse en ny. Marita som ska koncentrera sig på EU-parlamentet och tillsammans med övriga försöka få så många röster som möjligt i EU-valet.

 

I EU-parlamentet finns många viktiga frågor att bevaka som t.ex. fackliga rättigheter där parlamentet fattar beslut men också i många andra frågor.
Det gäller att hitta en hungrig partisekreterare som går i spetsen vid Monas sida och som moderniserar partiet på ett sådant sätt att vi återfår regeringsmakten. Men också så att partiets förtroende ökar i hela landet, speciellt i de områden där vi förlorade valet och tappade även i de kommunala valen.


Trots allt så har partiet på en hel del platser och i ganska stora kommuner fått väljarnas förtroende. Själva är vi stolta över att vi i Umeå ensamma är större än högerpartierna tillsammans. Välfärd har fått gå före skattesänkningar. Men som sagt, fatta beslut om en ny partisekreterare - det behövs och så snabbt som möjligt.


* Läs igen Sven-Olov Edvinsson (c)
Som jag skrev igår saknas det en svensk näringspolitik, en politik som behövs inte minst för fordonsindustrin. S-O ställer utifrån det en massa frågor och det är bara att läsa än en gång vad jag tycker. Det fordonspaket som beslutades om används ju inte. Jag står bakom paketet som presenterades i Stockholm där vi diskuterade fordonsindustrin och vad som bör göras. Det har jag även kort skrivit om i bloggen.Nalin Pekgul, det vore nåt.
Det vandrande rivjärnet.
Henne gillar jag!
Eftersom ordförande är kvinna får det gärna vara en man. På mina breddgrader har Håkan Juholt gjort sig känd som en agitator med förmåga att intensivt, kraftfullt, motivera och kritisera.
Det ska vara varannan herrarnas och bort med alla dessa herrar som redan har för många platser i partiet. Fram med fler kvinnor.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM