TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Jag har lite svårt att förstå varför inte spelarna går på mål då man idag inte behöver vara lika rädd för att åka på en smäll över armarna då domarna visar ut för detta och helt riktigt. Om spelarna går på mål och skymmer och skapar lite skymning för målvakten och att man skjuter och är aggressivare på returerna kommer målen att komma. Det går inte att göra mål från hörnen och har målvakten fri sikt tar de nästan allt.


Löven faller och jag som har hoppats att när våren nu kommer så ska Löven börja knoppa och slå ut. Ännu är det inte för sent att gå till play off., utan vinst varje match borde det var klart. Skjut lite mer och skym målvakten då kan det ordna sig

Vindkraft.
Det är bra att man vill göra det lättare att bygga vindkraftverk men man väljer fel väg när man tar bort kraven på detaljplan och att bygglov slopas när man fått tillstånd enligt miljöbalken. Att flytta detta till milöstillståndsprövningen är att föra över detta till tjänstemän i miljömål vilket är helt fel väg.


Markanvändningen ska hanteras enligt PBL och ingen annanstans. Det är där den långsiktiga prövningen ska ske och här vet inte tjänstemännen vad som eller vilka diskussioner som kommunerna ha när det gäller markanvändningen. Förenklingen har jag som sagt inget emot men förenklingen går att göra i PBL och byggnadslagstiftningen.

Blueberry Hill
Den signaturen kommer tillbaka till veckan då Robert i radio Umeå kommer att ringa upp mig en gång i veckan och prata lite om saker som händer och sker. Visserligen blir det inte direktsändning då det är svårt att jag ska vara disponibel vid samma tidpunkt varje gång men sändningarna kommer att vara på onsdagar vid ca 7.40 inspelningen har gjorts lite före dettaFörnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM