TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Helt plötsligt börjar nu media och andra uppmärksamma de förändringar som regeringen gjort i A-kassan när det gäller deltidsarbetslösa. En systemförändring som vi har kritiserat sedan den inträdde. Brandkårerna runt om i landet har många deltidsbrandmän som vid sidan av har ett ordinarie jobb. Blir man uppsagd från sitt ordinarie jobb har man rätt att deltidsstämpla i 75 dagar och sedan är man utförsäkrad ur kassan och kan självklart inte leva på deltidslön från räddningstjänsten. Då säger man naturligtvis upp sig för att kunna heltidsstämpla. Man söker då ett jobb på heltid.


Den här regeringens arbetsmarknadspolitik som leds av moderaterna och Littorin gör att räddningstjänsten runt om i landet får stora problem. Man kommer inte att kunna fullgöra sitt uppdrag. Det här har tillkommit för att plåga dem som har det sämst och sänka skatterna för de som har det bäst.


* Kassan är tom
Bankerna har ont om pengar och det kommer att bli stora problem när bankerna runt om i världen i första hand lånar ut till nationella företag. Volvochefen, Leif Johansson, är orolig att när de multinationella företagen tar lån i Sverige så drabbas de små företagen som inte får lån och konkurser kan komma.


Jag upprepar än en gång att det på detta finns en lösning. Låt kommuner och landsting få låna direkt av riksgälden eller riksbanken då frigörs över 300 miljarder för banksystemet och företagen kan få sina lån. Nu håller det på att handla om att regeringen vill inte lösa detta för lösningar finns.

* Gå på ishockey

Gå och heja på Löven i kväll. De behöver allt stöd de kan få.2009-02-11, 08:57  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM