TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Idag har alliansen gjort upp om den framtida energipolitiken. Jag kan bara konstatera att två partier har gjort en riktig kovändning beträffande avvecklingen av kärnkraften. Angreppen på oss andra som drev linje två (att den ska avvecklas i en takt där vi får ersättningsenergi och till priser så att inte jobb och välfärd hotas) medan linje ett hade i stort sett samma innehåll men där den stora skillnaden var synen på ägandet.


Vad som är mest intressant är hur centern ska förklara detta för sina egna. Här har Maud gjort en överenskommelse med de andra partierna och om jag inte minns fel så har deras partistämmor som är det högsta beslutande organet i partiet hela tiden sagt att kärnkraften ska avvecklas mer eller mindre omedelbart.


Under Mauds tid har partiet förändrats på väldigt många punkter. Borta är det gamla folkrörelsepartiet och man kallas istället av många för Stureplanscentern. Deras värnande om landsbygden, de sjuka och Norrland, samt skatteutjämningssystem har helt försvunnit. I många frågor hamnat till höger om högern.2009-02-05, 17:17  Permalink
Andra bloggar om:  


Nästa steg för Maud Olofsson kommer att bli könsbyte - hon kommer att anta namnet Sture Plan.
Folkomröstningen som genomfördes en gång i tiden.
Hur länge gällde det utslaget som blev.
Vet någon det?
Verkar som om Centern har tröttnat på sig själva. Precis som väljarna.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM