TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Idag kommer jag tillbaka till samma gamla nyhet som varit ute i flera månader nämligen att regeringen inte gör något åt problemen på arbetsmarknaden. Tyvärr är det inte bara Littorin som inte gör något utan även Maud faller under sökluppen. Men även om man har hur stora förstoringsglas som helst så finner man inget. Jag vet inte heller var alla lokala centerpartister med en folkrörelseförankring har tagit vägen och vem som har lagt munkavle på dem. Numera säger inte ens Börje Hörnlund något. Vart är du Börje?


* Högerpolitik är högerpolitik
Regeringen gör inget för att förhindra att arbetslösheten ökar och de för en extrem högerpolitik när det gäller skatter och välfärd. Det som tidigare har samlats i ladorna med en god ekonomisk politik för att ha i sämre tider har kastats bort till de som redan har det bra. Nu har den gruppen fått en återbäring med sänkta skatter och inte en krona finns för åtgärder. Finansminister Borg lånar pengar till sin egen skattesänkning. Lån som ska betalas tillbaka och de som får betala detta är framtida generationer.


Högerregeringen levde länge på effekterna av den jobbpolitik som vi förde men när detta år är slut är det inte alls otroligt att arbetslösheten kommer att hamna på uppemot 10 %. Vi har idag en högre arbetslöshet än 2006 och allra besvärligast är det för våra ungdomar där fler och fler ställs utanför arbetsmarknaden. Fler tvingas också stanna hemma hos sina föräldrar och bli mambos, fast det kanske är det som kallas familjepolitik för den högerledda regeringen. Hushållsnära tjänster är dessutom regeringens sätt att återinföra ett system med pigor och drängar för den grupp som har det bäst och fått mest av Borgs skattepolitik.2009-02-01, 09:51  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM