TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Så fick vi tillslut reda på att regeringen inte kommer att tillåta Norrland att bilda en regionkommun, trots att den breda regionala uppfattningen är att det är till fördel för regionen även om de lokala och regionala moderata företrädarna ändrade den positiva inställningen när Reinfeldt pekade och sa ifrån.


Jag kan bara beklaga att de andra partierna i regeringen kristdemokraterna, folkpartiet och centern har fått ge sig mot Reinfeldt. Att släppa Halland och främst Gotland får betraktas som ett hån.2009-01-28, 12:03  Permalink
Andra bloggar om:  


Lennart är inte perspektivet längre än att du ser till 2010? Det du inte lyckades få igneom i förra regeringen får du nu igenom fast inte förräns 2014.

Ni kommer att få bilda region, det har sett ut så här sen 1600-talet och nu är det tydligen 2-3 år du skäller över?

Ni hade ju 12 år på er förra gången varför gjorde ni det inte då?
Jonas har helt rätt. Några extra år för att nå enighet i regionen borde ses positivt.
När det gäller mer omfattande gränsjusteringar eller delning av kommun eller landsting utreder kammarkollegiet förutsättningarna innan beslut fattas av regeringen. Om viljan funnits borde man ha hunnit detta före valet 2010.
För det kan väl inte vara så att regeringen inte vill släppa regionbildningen för att Norrland till största delen är rött?
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM