TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Jag fortsätter även idag att citera Andreas Eriksson från gårdagens Aftonblad som visar på vad moderaterna har sina grundvärderingar. Det blir skit år med högerideologi.
1946 Nej till allmän sjukförsäkring
1947 Nej till allmänna barnbidrag
1951 Nej till 3 veckors semester
1953 Nej till fri sjukvård
1959 Nej till ATP
1960 Nej till sanktioner mot Sydafrika
1963 Nej till fyra veckors semester
1970 Nej till 40 timmars arbetsvecka
1973 Nej till förtidspensionering vid 63 år ålder
1974 Nej till fri abort
1976 Nej till 5,e semesterveckan
1994 Nej till partnerskapslag
1998 Nej till homosexuellas rättigheter inom EU
2006 Nej till gröna jobb
2006 Nej till upprustning av offentlig sektor
2006 Nej till höjd A-kassa
2006 Nej till höjd sjukersättning

 

Tro det eller ej det finns saker som man sagt ja till
2003 Ja till Irakkriget
2004 Ja till sänkt A-kassa
2004 Ja till sänkt sjukersättning
2006 Ja till sänkt A-kassa
2007 Ja till sänkt sjukersättning
Dem moderata värdegrunden är klar och tydlig men den har till och med glömts bort i historieböckerna delvisOch

höjning i A-kassan av intjänandetid

Sänkning av rätten att stämpla deltid

Ja detta är tydliga tecken på alla de hemskheter som gömmer sig till höger.

Då allting är hugget i sten och förändring tydligen inte existerar kan det då påminnas om att dagens vänsterparti för inte allf för länge sedan kallade sig kommunister. Eftersom tiden står till betyder detta att en part i den nya trepartskonstellationen utgörs av kommunister. Av detta kan vi utläsa att socialdemokratin samarbetar med kommunister.

Självfallet är detta resonemang fullständigt fånigt och vittnar om hur historia kan vantolkas när enskidla händelser tas ur sin kontext.
Guilt by association eller vad brukar man säga? Om S vill regera med V som varit kommunister och hyllat kommunistregimer som mördar ca 100 miljoner....hur oskyldig är du då?

När jag läser ditt inlägg funderar jag på om inte du är kompis med Liza Marklund? Ni är liksom samma andas barn. Vet du Lennart, att 1997 urholkade Mona Sahlin LAS-reglerna en hel del(i och för sig bra,det renderade i fler riktiga jobb). 2002 var sista gången A-kassan höjdes. Sossarna hade ett ännu bättre sjuksystem. Efter 1 år blev man förtidspensionerad och fick 64% av sin inkomst. Utan återvändo. Glöm slutligen inte bort att Socialdemokraterna inte bryr sig i vem de regerar med, bara de får makten.
Varför avkräver ingen journalist Reinfeldts beskrivning av sitt drömsamhälle och vilka visioner han har. Dessutom hur han ställer sig till välfärden, något som hela hans partis existens hänger på. Moderaterna existerar för att dom är de svenskar som avskyr välfärd. ( Trots att dom själva inte skulle ha överlevt i samhälle utan altruism ).

Vidare så anser högern att altruism är onaturligt och måste bekämpas. Detta är ju vetenskapligt helt felaktigt och åsikten kan endast stödjas av människor som i princip hjärntvättats till att blunda för verkligheten och fakta. Något i stil med en religiös sekt.

Avkräv Reinfeldt hans visioner inför valet 2010! - Kan lova att dessa visioner kommer att skicka tillbaka Moderaterna till 4%-spärren där dom hör hemma.
Lennart, du kan vara lugn när det gäller historieskrivningen. I skolan i Umeå på 80 och 90-talet fick vi bara lära oss om hur bra blandekonomi var och hur stolta vi skulle vara över vårt välfärdssystem där vi "tar hand om varandra". De elever som på mellanstadiet röstade på moderaterna i skolval sågs ner på och ansågs vara elaka egoister. Jag höll mig till det lärarna berättade och röstade rött.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM