TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Martas tid i UIK lär nu vara över efter att ha hört och läst eftermiddagens nyheter. Visst har hon betytt mycket för damfotbollen i Umeå och i Sverige även om jag i min blogg för ifrågasatte om inte idrottarna numera är livegna.


Vi får tacka för den tid hon varit här även om jag tycker hon skulle ha varit så pass rak i ryggen att hon kunnat ge UIK besked tidigare. Det är inte alls säkert att hon blivit den fotbollsspelare hon är om hon inte kommit till UIK.


UIK har ju under en längre tid byggt upp spelare både på och utanför plan vilket gjort att spelarna växt och blivit världsstjärnor och det blir man inte utan att det finns en fungerande organisation.


Jag är övertygad om att jakten på penningdjävulen framför allt från agenter som är ute efter kortsiktiga pengar för egen del inte alls är det bästa för idrottarna. Nu får vi se vart det tar vägen men vanlig vett och etikett säger att man svarar på förhandlingar och på bud.


Sedan tror inte jag ett enda dugg på att man kommer att lyckas bygga upp en proffsliga för damfotboll i USA, inte inom den närmaste tiden. Trots allt så har det blivit lite smolk i glädjebägaren av Martas kontraktshantering och hennes agent.2009-01-07, 19:32  Permalink
Andra bloggar om:  
de har ju haft en proffsliga för damer förut men den konkursade rätt snabbt. Nu är ju det ekonomiska läget i USA riktigt risigt

Jag önskar ändå Marta det allra bästa
Säg inte det Lennart . Marta är världens bästa damfotbollsspelare att hon prövar sina vingar
med nya mål i sikte är inte konstigt.
Jag tror Umeå alltid kommer finnas i hennes hjärta och
att hon en dag kommer igen är inte alls omöjligt.
Hon vill säkert träffa gamla kompisar fast de inte
då spelar aktivt.

Nä jag tror Marta komer igen på ett eller annat vis.
Detta till den stad, klubb, som gav henne ett liv en social uppfostran o.s.v

Att Marta har strulat så mycket beror ju på att hon väntade på att Johanna Frisk skulle få ett kontrakt. Ingen flytt utan flickvännen, det kan jag förstå.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM