TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Så är då jul och nyårshelgerna över och det blir att återgå till vardagen. Vi har självklart många viktiga frågor som vi ska ta itu med på hemmaplan, staden mellan broarna, konstnärligt campus ska planläggas för resten av området, en ny plan ska fram för universitetsområdet, järnvägsprojektet går in i slutskedet, vägpaketet ska äntligen göras färdigt, hoppas på beslut om en evenemangsarena, en fördjupad översiktplan för centrala staden, vi ska fortsätta bygga staden och sist men inte minst föra en lokal välfärdspolitik som kan bli besvärlig med anledning av att vi får ökade utmaningar på grund av den politik som staten för. Det finns också som ni förstår en hel del projekt som jag inte räknat upp som fortsätter att rulla och det kommer att komma till nya


Vi är dock mycket beroende av vad som händer utanför vår lokala påverkansdel. Jag har berört ekonomin lite och där handlar det både om vad regeringen gör och hur den finansiella krisen kommer att kunna lösas. Vi får dock problem som påverkar oss med anledning av alla de försämringar som regeringen gjort både i arbetslöshetskassan och i sjukförsäkringen. Vi kommer däremot inte att ha råd med några skattesänkningar och inte några höjningar heller utan får klara oss med de pengar vi har.


Som sagt stora utmaningar står framför oss och värst är problemen för alla som blir utan jobb. Dessutom måste vi få lugnare i mellanöstern och andra oroshärdar runt om i världen måste det påbörjas lösningar på även om det kommer att ta tid och även om jag har svårt att tro på en lösning i mellanöstern. Den lilla ljusglimt som finns och som kan påverka oss är att Obama tillträder som president i USA och vi blir befriade från Busch.

 

sist men inte minst måste vi i partiet se till att vi får så många röster som möjligt i det kommande EU valet och det måste vi göra trots att övre Norrland inte fick med någon kandidat på valbar plats på vår valsedel Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM