TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

*Björklöven tog sig i kragen

Grattis Löven till segern. Idag stannade jag hemma och såg matchen på TV. Idag var det ett kämpande Löven vi fick se i alla 60 minuterna. Det är så här vill vi vill se Löven, ta med er detta och somna för allt i världen inte in mot Nybro i nästa match, för det som tidigare hänt under den här säsongen är att man spelar dåligt mot sämre lag.

 

*Kalla kriget.
Det råder ett kallt krig mellan Ryssland och Ukraina och flera andra länder i Europa är direkt beroende av Rysk gas. Det blir kallt och besvärligt för många av människorna runt om i Europa och inte minst för de som en gång i tiden tillhörde Sovjetunionen. Det är ju ett märkligt system när tredje part drabbas av konflikten mellan Ryssland och Ukraina. Det här måste lösas på något sätt ganska snart och sedan får man väl dra om gasledningarna så de slipper gå igenom Ukraina.

 

*Livegna idrottare
Man måste verkligen fråga sig om dagens idrottare är helt livegna och sitter i klorna på dessa agenter och procentare. Det är ju rena rama slavhandeln de sysslar med. Vi har ju sett hur det är med alla turer runt Marta och visst har hon betytt mycket för UIK men frågan är hur länge man ska hålla med den agent som hon har. Nu finns beskyllningar om att inte UIK betalt ut bonus som hon ska ha rätt till. Visst ska alla ha de löner man har rätt till men det som håller på att hända runt Marta liknar egentligen ingenting. Det finns även ett pris om man inte beter sig som folk. Jag förstår inte att Marta finner sig i detta den är ju hon som person som skadas av sin agents agerande.Hej!
Jag tror att du har alldeles fel när det gäller elitidrottarna och deras agenter.

Generellt tror jag att elitidrottarna var mer "livegna" förr när de var helt i klubbarnas klor, före Bossman och före innan de började att ta agenter till sin hjälp.

Marta vill kunna bli ekonomiskt oberoende och kunna stödja sin familj i Brasilien. Min uppfattning är att Fabio Farah tillvaratar Martas intressen genom att förhandla fram så hög ersättning åt henne som möjligt.

/CLennart Holmlund: Jag är helt övertygad om att man är mer livegna nu än tidigare.
Agenterna tittar för kortsiktigt på idrottarna och ska ta ut så mycket provision som möjligt till sig själv.
Jag är helt övertygad om att i agentjobbbet ingår det inte att se till vilken social miljö idrottarna hamnar i
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM