TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Idag blev jag sen med bloggen trots att jag var tidigt uppe och tog mig en stärkande morgonpromenad efter älven en ungefär 1 timme och 15 minuter tills jag vände om. Jag gick hemifrån halv åtta och till min förvåning mötte jag endast två personer ner till Strömpilen och det var två kvinnor som var ute och löptränade. Vägen hem var det några till men det är förvånansvärt lite folk ute på morgonen.

Om ni inte visste det så är det fantastiskt vackert ute när det börjar dagas och är 15 grader kallt och en molnfri himmel vilket gör att tankarna går mera till att titta på det vackra än tänka på dagens V75 då det är min tur att göra bolagssystemet. När jag kom hem fick jag sätta mig med detta och eftersom jag har garderat de två första loppen kommer det säkert att bli favoritsegrar. Fick inte heller några bra tankar om roliga spikar utan en blev Hanoi i sista avdelningen.

Damernas masstart blev också sevärd och jag hoppas bara att de duktiga finlänskorna har rent mjöl i påsen då det varit alldeles för mycket finsk doping. Idrotten borde nog förlänga strafftiden för de som fälls då två år verkar vara i kortaste laget men sedan om det ska vara livstid eller inte det är jag inte riktigt säker på.

*Varnig svag i verkar befogad. När man ser på nyhetsflödet blir jag mycket förvånad över alla som ger sig ut på svaga isar och det är ju bara turen att ingen omkommit. Vi som är födda vid en sjö brukar ha den allra största respekten för den nylagda isen och vi vet också att det måste vara kallt några nätter om isen ska bära.

*Regeringens bilpaket kanske inte ens behöver användas då företagen som är i behov av de lån som fanns i paket har akut likviditetsbrist och de kan vara risk att de måste begära sig i konkurs när det tar så lång tid att få fram reglerna för detta. Av erfarenhet vet man ju att ska det gå snabbt ska reglerna följa med för annars drunknar det i den statsbyråkratin.

*Vårt energibolag vill dra en ny kraftledning från Holmsund och upp mot stan och det ärendet har legat i flera år på departementet efter att det överklagades. Nu är det inte ovanligt med överklaganden i Umeå men någon djäkla ordning måste det vara då man ska fram med samhällsnyttiga tjänster. Det kanske är bäst att koppla bort strömmen för de som inte anser att det behövs nya och mera ledningar.

• Nu blir det inte längre för nu är det ett par timmar sport i TV och det ska börja med herrarnas masstart och sedan är det travet. Jag tycker det är konstigt att ingen kanal kan sända travet i direktsändning. Har det mobila bredbandsnätet haft större kraft då har jag köpt tjänsten Live av ATG och det är väl så vi får göra när TV alltid missbrukar tittarintressetFörnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM