TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

För alla blir inte julen lika rolig som man förväntat sig. Många barn har det jobbigt när föräldrarna dricker för mycket sprit. Andra hamnar i samma situation som många hyresgäster upp på Ålidhemsområdet, studentområdet här i Umeå att bostäderna drabbas av brand.


Jag ska inte upprepa hur stor och omfattande branden är för det finns att läsa i de flesta medierna. Vi har ju vår räddningstjänst som självklart var tidigt ute men sedan skulle ju alla lägenheterna evakueras och arbetet med att ordna tillfälliga bostäder sättas igång, och förutom räddningstjänsten har Bostaden varit igång och vår socialtjänst.


De rapporter som jag fått säger att det går bra om det är så enkelt att uttrycka sig så när hemmen inte går att använda. Många är dessutom inte hemma utan finns runt om i världen och ska nås för att meddela det som hänt.


Rapportera säger att ett försäkringsbolag Folksam har skött sig fantastiskt bra men andra bolag skött sig sämre och en del riktigt illa. När jag får mer på fötterna kommer jag självklart att tala om vilket bolag som de våra är oerhört besvikna på och som helt nonchalerat sina kunder.


Enligt de första uppgifterna är det en stor del av de som bor där som saknar hemförsäkringar och då är situation mycket speciell, inte minst ekonomiskt. I sista hand hamnar en del av hjälpen då på vår socialtjänst som har sitt ansvar enligt lagar och förordningar.


Att kommunerna alltid får ett sistahandsansvar är ju ingen nyhet det får vi också ta när regeringens politik slår igenom för sjukskrivna och för arbetslösa då socialbidrag blir den sista utvägen.


Jag tror inte det är de människorna som ger Anders Borg höga betyg utan det är de som redan har det bra, har jobb, är friska, tjänar bra och så vidare. Jag tycker det är magstarkt av Anders Ågren att inte se verkligheten och analysera varför Borg får ett förtroende. Ju längre tiden går och fler blir utan jobb och hamnar utanför ’är det fler som har bekanta som drabbas av högerpolitiken och då sjunker förtroendet som en sten.


Verkligheten kommer att hinna ikapp högerregeringen fortare än man kan tro, tro migNu får du väl tänka om Lennart.

Varför har du tagit bort kommentarerna på din blogg?
Är du rädd för kritik? Jag kallar det feghet att inte kunna bemöta de som kommenterar!
Ser att du raderar alla kommentarer.

Men det är fortfarande hyfsat bisarrt att skylla bränder, supande föräldrar och att folk inte har hemförsökring på Anders Borg.

Men jag misstänker att alla läsare fattar detta ändå, med eller utan kommentarer.
Sådärja nu fick du ett inlägg till att radera.
Men hur tänker du nu Lennart?

Hur kan Sveriges finansminister bära ansvaret för att vuxna människor inte begriper att de måste ha en hemförsäkring?
När S representeras av intellektuella bottennapp som dig själv och Mona förstår jag precis varför ert väljarstöd befinner sig i fritt fall.

Kom ihåg din egen policy nu.
"I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer."
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM