TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Vi sitter i fullmäktige vilket refereras i tidningen så det ska jag inte kommentera. Däremot finns det en bred majoritet för att Ön ska bebyggas och det är rätt ur ett hållbarhetsperspektiv. Vi måste bygga där det finns alternativ till bilen och områden som ligger vackert och bra till.


* Regeringens mackdöd
Hela Sverige ska leva och det har inte minst centern drivit. I förra veckan fattade regeringen ett beslut som innebär att alla mackar som säljer mer än 1000 kubik ska ha pumpar med alternativa drivmedel. Jag tror att detta är ett dåligt förslag för landsbygden.


* Tv-filmning
Förra veckan var TV4 uppe i stadshuset och filmade i personalmatsalen där våra anställda skulle äta sin lunch. Jag tycker det är att gå för långt . Det är min bestämda uppfattning att personalmatsalen är ett privat område och att man måste få vara för sig själv när man hämtar sin mat och äter.


* Sellström stjäl andras bilder
Jag har sett att Anders Sellström lägger ut bilder som andra har tagit. Jag har sett bilder på mig själv, Maria PH, Malin Jonson, m.fl. Jag har dock fått lära mig att man inte har rätt att använda andras bilder och lägga ut dem utan tillåtelse. Nu är det tidningens ansvar så jag skulle vilja veta hur tidningen tar sitt ansvar när det gäller bilder.


* Löner i lågkonjunktur
Det finns företag som vill sänka lönerna nu när det lågkonjunktur. Däremot är det ganska tyst om bonusar och chefslöner. När det gick bra så var det chefer och högavlönade som fick mest nu ska dem som fick minst backa först. Nej till konjunkturanpassade löner.2008-12-22, 15:55  Permalink
Andra bloggar om:  


Jaha, och varför tog du bort inlägget där dina sakfel noterades?

Lite känslig för att någon påpekar dina sakfel?
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM