TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Igår valde jag bort Björklöven och åkte till Långvattnet i stället. Vägen från Umeå över Gräsmyr och Hörnsjö var inte i bästa skick av allt snöande. Hastigheten fick därför vara därefter. En snöig oplogad väg inte den bästa att köra på.


Tidigare i år hade vi bra mottagning här med Telias mobila bredband men av någon anledning fungerar det nu sämre. Kanske beror det på att man graderat upp till högre hastighet gentemot förut för det ser ut så på signalerna. Men jag tycker det är dåligt om man förändrar så att mottagningen försvinner då jag tidigare provade om det fanns täckning före jag skaffade abonnemanget. Telia kan man med fog fundera över hur dom fungerar.


Däremot är det mycket vackert här med de snötyngda björkarna och alla de fåglar som sitter i våra fågelbord och njuter av solros och hampfrö. Då uthärdar man att strömmen har varit borta hela natten.


Jag är också ännu mer övertygad om att regeringen gör för lite för att få banksystemet att fungera. Många företag kommer att ha problem i januari när skatter ska betalas. Jag är helt övertygad om att det är rätt lösning på pengabristen att offentlig sektor ska få låna av riksgälden.


Regeringens politik för jobben är otillräcklig och det går inte längre att leva på det socialdemokraterna gjorde. Förra gången vi hade en högerregering (91 till 94) så var det också en ekonomisk kris och självklart så finns det ett samband mellan kriser och högerregeringar.2008-12-13, 14:27  Permalink
Andra bloggar om:  


"så var det också en ekonomisk kris och självklart så finns det ett samband mellan kriser och högerregeringar. "

Skyller du hela världens finanskris på en svensk högerregering? Intressant... har du hittat något annat intressant som man har gjort sig "skyldig" till? Ebola? Klimatförändringarna? Irakkriget?

Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM