TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Regeringen måste se till att banksystemet börjar fungera igen. Sker inte detta kommer arbetslösheten att stiga mycket mer än nödvändigt och det blir många konkurser bland företagen och många väntar på att det kommer en konkursvåg. Konkurser ger också en kedjereaktion med flera konkurser och förluster för många samt därmed större brist på pengar. Konkurserna har ökat med 38 % under hösten och regeringen befarar brister på krediter.


Vill regeringen så går detta att åtgärda genom att offentlig sektor får låna av riksgälden t.ex. via Kommuninvest eller på något annat sätt där det kan finnas andra vägar. Jag fattar inte varför ingen tar tag i detta och Mats Odell får gärna sno mitt förslag men det kanske är för enkelt då det kommer från ett kommunalråd.


* Bostadsbyggandet havererar
Den politik som förs och bristen på krediter gör att bostadsbyggandet havererar. Nu skrivs prognosen för byggandet ner med 40 % till 16 000 lägenheter. En prognos som för två månader sedan låg på 25 000 lägenheter. Behovet av lägenheter ligger enligt bedömare på knappt 40 000.


Som jag tidigare sagt och säger igen: regeringens politik medför bostadsbrist och det är främst ungdomarna som nu drabbas men även äldre. Det blir fler ungdomar som kommer att tvingas bo kvar hemma hos sina föräldrar och blir mambos, detta beroende på lägenhetsbristen och att jobb saknas.Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM