TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Finalklart
Så har det första steget tagits mot att vi ska kunna bli kulturhuvudstad 2014. Det blev vi och Lund som får förfina våra ansökningar och visa vad vi vill. Vi har under flera år ställt upp i många olika tävlingar och det har varit kul och det har gettt mycket inte minst för vår personal.

Det är tillväxtkommun, kvalitetskommun, årets ungdomskommun, FN,s pris för bästa innovation inom offentlig sektor och förhoppningsvis Kulturhuvudstad nästa år
Vi vinner i Umeå2008-12-09, 17:10  Permalink
Andra bloggar om:  


Om ni får detta till Umeå så är mitt råd, efter att ha varit med i Stockholms kulturhuvudstadsår, att ha lagom stora förväntningar.


Lennart Holmlund: Den uppfattningen delar jag och vi ska försöka och har försökt lära av misstag som andra gjort både inom och utom landet.
Jag tror däremot det finns lite större möjligheter att få ut mera av det i en kommun av Umeås storlek än i Stockholm. Ärligt talat tror jag vårt arbete med kulturfrågorna är mera folkligt förankrade än de var i Stockholm, rätt eller fel vad vet jag
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM