TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Igår fick vi ytterligare ett pris då vi blev Sveriges ungdomskommun vilket vi självklart är både glada och stolta över från socialdemokraternas sida. Vi har jobbat länge med ungdomsfrågorna och demokratifrågor för ungdomar i kommunen vilket nu har gett resultat.


Så låt oss vara glada och stolta över allt positivt som händer i Umeå. Det är också en bekräftelse på att om man använder mer pengar så får man en bättre verksamhet. Vi har en hög skatt i Umeå och vi har dessutom vattenkraftspengar och jag tror det var ett bra beslut att ligga kvar på den höga skatten nu när effekterna av den borgliga politiken och finanskrisen slår till. Detta till skillnad från alliansen som vill sänka skatten.

* Våld i islams namn
Det pågår en massa våldsamma attentat, mord och terror med religiösa förtecken runt om i världen och det sker för islams skull. Jag tillhör dem som inte tror att detta är något påbud från profeten och för att få ordning på detta så gäller det att muslimer runt om i världen tar avstånd för den här metoden med att använda våld och terror.


Jag tycker istället att handlingsmönstret påminner om ett revolutionärt kommunistiskt beteende. I så fall är attentatsmännen muslimer med en revolutionär kommunistisk syn.
Det finns ingenstans i hela världen som visar på en positiv samhällsförändring där våld ingår som en del i metoden att nå politiska mål.Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM